Møt spillerne for autografer og selfies på søndag

Brann møter Stabæk klokken 15.00 søndag 10. juli. Et perfekt kamptidspunkt for store og små, og i den anledning blir det mulig å møte alle spillerne etter kampen.

Annonse:

Som toppbildet av Aune Heggebø viser står det masse unger igjen på alle tribunene på Stadion etter kamp, i håp om en selfie, en autograf eller begge deler. 

Søndag 10. juni spiller Brann mot Stabæk på Stadion klokken 15.00, og tidspunktet passer perfekt for å ta med hele familien på Stadion. Etter hver kamp går spillerne rundt og takker publikum for støtten, men det er vanskelig å få hilst på alle som ønsker autografer og selfies. 

Derfor lages det til en sone utenfor Sparebanken Vest-tribunen (ved inngang 9x) etter kampslutt på søndag. Der vil spillerne komme ut og møte supporterne.

En av dem som bruker mest tid på å ta bilder og skrive autografer etter kamp er Aune Heggebø. Han gleder seg til søndag. 

– Det er veldig hyggelig å møte supporterne. Da jeg var liten og gikk på Stadion var noe av det kjekkeste å møte spillerne etter kamp. Det er viktig å sette pris på dem som kommer på Stadion, sier Heggebø. 

Rundt 10-15 minutter etter kampslutt på søndag vil spillerne komme ut. De som skal til media må gjennomføre intervjuene først, men kommer ut etter det. Den vanlige takkerunden inne på Stadion vil bli tatt litt raskere enn vanlig, slik at spillerne kan komme seg ut til supporterne så fort som mulig. Allerede nå kan du sikre deg billett til kampen her.

Før kampen, fra klokken 13.00, er det også masse aktiviteter for barn og unge i Fanzone utenfor inngang 10 på Frydenbø-tribunen. Sesongpartnerne Fjordkraft, SPV og Coop stiller med flere aktiviteter, og Bergen Fiber kommer med sin populære fotball-dart. Bien stiller med food truck der man kan kjøpe burgere. 

Ruben Kristiansen tar bilder med en ung supporter etter Brann–Mjøndalen. Foto: Bjørn Erik Nesse/Digitalsport
Ruben Kristiansen tar bilder med en ung supporter etter Brann–Mjøndalen. Foto: Bjørn Erik Nesse/Digitalsport

 

Annonse fra Eliteserien: