Møt spillerne etter kampen på søndag

Etter kampen mot Avaldsnes på Brann Stadion førstkommende søndag, vil spillerne møte supporterne utenfor Sparebank Vest-tribunen for å skrive autografer og ta bilder.

Annonse:
  • Foto: Bjørn Erik Nesse, Digitalsport

Søndag 18. juni kl. 15.00 spiller Brann mot Avaldsnes på Brann Stadion, et tidspunkt som passer perfekt for å samle hele familien på Staddaen.

Meet & greet

Siden kampen på søndag går på Brann Stadion vil det i lages til en sone utenfor Sparebanken Vest-tribunen (ved inngang 9x). Der vil spillerne komme ut etter kampen og møte supporterne, hvor det vil bli gode muligheter for å få tatt selfies, og til å få autografer. Marthine Østenstad synes det er viktig å vise supporterne hva de betyr for spillerne.

– Vi har følt oss så godt tatt i mot av publikum og supporterne, og det er derfor veldig viktig for oss å takke de etter kamp for å vise at vi setter så stor pris på de. Ingen har supportere som oss, og vi føler oss så heldige som får være en del av det, sier hun. 

Østenstad spilte også kampen mot Vålerenga på Brann Stadion i fjor, når det var 10.582 supportere på tribunen. 

– Det aller beste med å være en del av Brann er at unge jenter nå faktisk kan drømme om å spille for Brann. Det er stort å være et sånn forbilde, sier hun.

Rundt 10 til 20 minutter etter kampslutt på søndag vil spillerne møte opp utenfor inngang 9x. De som skal til media må selvfølgelig gjennomføre intervjuene først.

Sikre deg billett til kampen her.

Før kampen, fra klokken 13.00, vil det også være aktiviteter for barn og unge i Fanzone utenfor inngang 10 på Frydenbø-tribunen.

Husk også at Brannbutikken åpner 3 timer før kamp!

Annonse fra Eliteserien: