Møt Prebz i Fanzone før Tromsø-kampen

Nå kan du møte Prebz og Branns egen FIFA-spiller Erland Lie Bjørneberg i BOB sitt telt før kampen mot Tromsø.

Annonse:

Møt Prebz og Branns egen FIFA-spiller Erland Lie Bjørneberg i BOB sitt telt før kampen mot Tromsø 25. august klokken 18.00.

I samarbeid med BOB inviterer vi deg til å møte Prebz fra «Prebz&Dennis» og Brann sin egen FIFA-spiller Erland Lie Bjørneberg til Fanzone før kampen mot Tromsø søndag 25. august.

Vinn FIFA-konkurranse og se kampen med Prebz

I BOB sitt telt kan du måle krefter i FIFA19 mot Erland Lie Bjørneberg. Erland er på landslaget til Norge i FIFA, og er med på Brann sitt E-sport-lag. Vinner du blir du med i trekningen av å se Tromsø-kampen sammen med Prebz. 

Vinn flotte premier i Fanzone

Prebz vil være utenfor BOB sitt telt. Han er en skikkelig ihuga Brann-supporter, og ser frem til å skrive autografer og ta selfies med alle Brann-supporterne. Det kommer også til å være en loddtrekning hvor man kan vinne oppgradering av billetten sin til å sitte med Prebz, i tillegg til andre fete premier fra BOB som blant annnet BOB-sekk, paraply, badebilletter vannkanten og mye mer.

Loddene vil deles ut på forskjellige stasjoner rundt omkring i Fanzone denne dagen hvor det også vil være mulig til å vinne andre kule premier. 

Fanzone ligger utenfor inngang 10, og åpner klokken 16.00. To timer før kampstart. Tromsø-kampen har avspark klokken 18.00. Billetter kan kjøpes her

Annonse fra Eliteserien: