Mobiliserer supporterne mot Haugesund

På lørdag kommer Haugesund til Stadion og Bataljonen stiller på Frydenbø-tribunen.

Annonse:

Det har vært et spesielt år med svært få tilskuere på tribunen. Vi er utrolig glad for at vi nå kan ønske 600 velkommen til neste hjemmekamp. Alle som støttet Brann med sitt partoutkort i 2020 har fått muligheten til å komme på minst en kamp. Det er en glede at vi nå kan starte på runde nummer to og har derfor startet med utsendelse av billetter til de to neste hjemmekampene.

Brann jakter en etterlengtet hjemmeseier og nå blir det viktig med tre poeng for å øke avstanden til lagene bak oss på tabellen. Støtte fra tribunen er viktig og ønske fra supporterene er å mobilisere til god stemning under hele kampen. Bataljonen ønsker å bidra og vi har derfor invitert en gjeng på Frydenbø-tribunen.

Trekning av billetter

Det trekkes nå ut litt flere kortinnehavere enn tilgjengelige billetter, så det er førstemann til møllen for å få billetter til de neste hjemmekampene. Dette gjør vi for å sikre at våre supportere får litt god tid på seg til å planlegge sitt Stadion-besøk.

På grunn av smittesituasjonen kan vi oppleve å få avbestillinger rett før kamp. Dersom det skjer på de kommende kampene vil vi trekke på nytt blant de som ikke har fått muligheten. De vil da komme med kort varsel. Alle som trekkes får mail og SMS og må selv klikke seg inn på våre billettsider for å hente ut billett til kamp.

Annonse fra Eliteserien: