Mehnert er solgt til Ranheim

Brann og Ranheim har blitt enige om en overgang for spissen Marcus Mehnert (23).

Annonse:

– Jeg ønsker å takke for min tid i denne fantastiske klubben og byen. Takk til alle de supporterne som har støttet meg og som har ønsket å se mer av meg. Jeg vil også takke lagkameratene mine og de andre menneskene i og rundt klubben som jeg har fått jobbet sammen med, sier Mehnert.

Mehnert kom til Brann fra Asker før 2019-sesongen, og ble sendt på lån til Nest-Sotra i sin første sesong. Der scoret han 11 mål på 24 kamper. Før 2020-sesongen ble han en del av A-stallen til Brann, og han scoret ett av målene da Brann slo den regjerende svenske seriemesteren Djurgården 4-1 i en treningskamp i februar. I seriesammenheng fikk Mehnert syv innhopp for Brann gjennom 2020-sesongen, men scoringene uteble.

– Marcus har dessverre ikke fått den spilletiden han har ønsket i Brann, og det er vanskelig for oss å love noen av spillerne her spilletid på denne tiden av året. Derfor er det bra for hans utvikling å få komme en plass der han kan få mer spilletid. Jeg vil takke Marcus for innsatsen i Brann og ønsker han lykke til videre, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt.

Mehnert har konkurrert med Daouda Bamba og Erlend Hustad om spissplassen i Brann. I 2021 er også Aune Heggebø (19) tilbake i A-stallen etter å ha vært utlånt til Øygarden i 2020.

Annonse fra Obos-ligaen: