Medlemsmøtet oppsummert - her er Branns sportsplan

På dagens medlemsmøte ble Brann ut sin sportsplan for 2021-2024 presentert for medlemmene.

Annonse:

Sportsplan: 

Store deler av tiden i medlemsmøtet ble satt av til å gå gjennom sportsplanen, og få innspill til den fra medlemmene.

– Vi har tatt den tidligere sportsplanen og tilpasset den slik det er i klubben nå, og hvor vi skal i årene som kommer. Vi har også konkretisert den, og laget et enklere og tydeligere budskap for både internt og ekstern bruk, sier sportslig leder, Jimmi Nagel Jacobsen.

I kort trekk inneholder sportsplanen:

  • Strategier og klubbens mål.
  • Kjennetegn og forventninger til spillere og trenere i alle deler av klubben.
  • Spillerstallsammensetning og spillerlogistikk.
  • Kulturkrav.
  • Sammenheng og samhandling mellom A-lag og Brann-Akademiet.

Hele sportsplanen kan du laste ned og lese her. 

Sportslig leder, Nagel Jacobsen, har ledet arbeidet med sportsplanen. Fra styret har Geirmund Brendesæter og Espen Brochmann vært med.

– Vi har nå også med i sportsplanen at vi er bevisst på rollen som flaggskipet i fotballene på Vestlandet. I tillegg til å ta for seg hvordan Brann skal jobbe i årene fremover, er det også fokus på hvordan man skal involvere og få de andre klubbene i regionen med på laget, sier Brendesæter. 

Under temaet "fremtidsplaner" ble treningsforhold og reduksjon av gjeld diskutert. 

Treningsforhold

Treningsforholdene til Brann har vært tema tidligere i år. Under møtet orienterte Madeleine Giske og Geirmund Brendesæter fra styret om at treningsforholdene i år ikke har blitt bedre enn i fjor. 

Det vil bli invitert til et medlemsmøtet for å diskutere løsninger på treningsforholdene 20. desember. Brann oppfordrer medlemmene til å komme med forslag til løsninger på både trenings- og kampforholdene til klubben. Disse kan både sendes på e-post til [email protected] og tas med på møtet. Egen innkalling kommer. 

Har fått bud på deler av Stadion

Styreleder Birger Grevstad og styremedlem Krister Hoaas informerte om at Brann har fått et bud på de delene av Stadion som brukes til næringsdrift. 

Dette gjelder områder som er utleid til forskjellige idrettskretser, skoler og annet i dag. Områdene Brann bruker selv, som tribuner, garderober, kontorer og annet vil forbli i Brann sitt eie videre.

Et slikt salg kan gjøre at store deler av Branns gjeld blir nedbetalt. 

En eventuell avgjørelse om salg av seksjoner av Stadion vil bli behandlet på årsmøte. 

Her kan du se hele møtet: 

Annonse fra Eliteserien: