Marine benefits inngår samarbeid med Brann

Det bergenske selskapet Marine Benefits har inngått et samarbeid med Brann, og ønsker å bidra til utvikle Brann sin kvinnesatsing.

Annonse:

Selskapet som holder til i Solheimsviken tilbyr forsikringspakker til ansatte på skip over hele verden. Blant annet gir de tusenvis av mennesker, både skipsansatte og deres nærmeste, medisinsk hjelp året rundt. Enten man er på land eller på sjøen. 

– Å få ta del i arbeidet for at Brann skal kunne tilby jenter like muligheter, er veldig viktig for oss. Like muligheter er en av våre kjerneverdier og det å få anledning til å bidra tilat jentene skal få en like god treningshverdag, spesielt med fokus på utvikling er viktig for oss, sier adm.dir i Marine Benefits Casper Meland.

Meland trekker spesielt frem at Brann har mange profiler som er til inspirasjon for breddefotballen, og ikke minst for jenter som ønsker å nå målene sine, uansett hva de skulle være.

– Det som skjer på Brann Stadion akkurat nå ønsker vi i Marine Benefits å bidra til. Det er viktig for oss at dette dyrkes videre. Det mest sentrale i vårt daglige arbeid er å gi alle sjøfolk og deres pårørende en tryggere og bedre hverdag. Å kunne gjøre det samme med å bidra på vår egen hjemmebane for å gi unge jenter en mulighet for å lykkes i det de brenner for er derfor noe av det viktigste vi kan bidra med i lokalsamfunnet, sier Meland. 

Samarbeidet med Brann er først og fremst økonomisk gunstig for Brann sin kvinnesatsing.

– Det er helt fantastisk at et lokalt selskap som jobber internasjonalt ser at det er viktig å støtte den jobben vi har påbegynt med Brann sin kvinnesatsing. Det er ikke lenge siden det var utenkelig at et lag fra vestlandet kunne spille kvartfinale i Champions League. Det er viktig at vi ikke stopper med det, så interessen fra Marine Benefits gjør at vi kan fortsette arbeidet og se enda lenger frem, sier daglig leder i Brann Christian Kalvenes.

 

Annonse fra Eliteserien: