Marerittomgang i Oslo

Fem Vålerenga-mål før det var spilt 35 minutter sørget for stortap.

Videoen er ikke tilgjengelig.

Se sammendraget fra kampen mot Vålerenga.

Henrik Bjørdal ga Vålerenga ledelsen etter bare fire minutter, så utlignet Petter Strand etter åtte. Vidar Örn Kjartansson scoret så etter 14, 16 og 23 minutter. 5–1 med Osame Sahraoui etter 34 minutter.

Ingen mål etter pause.

Neste kamp er søndag 20. september klokken 18.00. Da kommer serieleder Bodø/Glimt til Stadion.

Kampfakta

Vålerenga - Brann 5 – 1 (5–1)

Eliteserien fotball, 17. runde. Intility Arena, 200 tilskuere. Dommer: Tore Hansen, Feda IL.

Gule kort: Petter Strand.

1–0: Henrik Bjørdal (4.)
1–1: Petter Strand (8.)
2–1: Vidar Örn Kjartansson (14.)
3–1: Vidar Örn Kjartansson (16.)
4–1: Vidar Örn Kjartansson (23.)
5–1: Osame Sahraoui (34.)

Brann (4-3-3): Markus Olsen Pettersen - Jon-Helge Tveita, Bismar Acosta, Vegard Forren (Ruben Kristiansen fra 46.), Thomas Grøgaard - Petter Strand - Kristoffer Barmen, Mikal Berg Kvinge (Sondre Eide fra 79) - Gilbert Koomson (Erlend Hustad fra 32.), Daouda Bamba, Robert Taylor.

Vålerenga (4-3-3): Kristoffer Klaeson - Christian Dahle Borchgrevink (Felix Horn Myhre fra 77.), Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe  - Magnus Lekven (Herolind Shala fra 63.), Fredrik Oldrup Jensen, Henrik Bjørdal - Aron Dønnum (Odin Thiago Holm fra 63.), Vidar Örn Kjartansson (Matthias Vilhjalmsson fra 64.), Osame Sahraoui (Bård Finne fra 56.).