Marerittkveld i Drammen

Strømsgodset scoret seks ganger i Drammen. Brann scoret null.

Kampen på Marienlyst startet jevnt, og begge lag fosset i angrep. Moses Mawa var nære på alt etter fem minutter, men headingen gikk like over. For Brann sin del var Daouda Bamba nærmest scoring, men han ble stoppet av tverrliggeren etter et drøyt kvarter.

Så kom kampens første scoring, da Moses Mawa driblet vekk Bismar Acosta og hamret inn 1–0 til hjemmelaget etter 21 minutter.

Da tok vertene over kampen.

Først scoret Lars Jørgen Salvesen 2–0 da han ble spilt gjennom og lobbet ballen over Håkon Opdal. Under to minutter senere var det Duplexe Tchamba som satte inn 3–0 på en retur fra Opdal. Minuttet før pause scoret Salvesen sitt andre og Godset gikk til pause 4–0-ledelse.

Ny kalddusj

Etter pause tok det bare to minutter før Strømsgodset scoret igjen. Kristoffer Tokstad dukket opp og bredsidet inn 5–0 målet.

Og hjemmelaget var ikke ferdig. 66 minutters spill og Herman Stengel fikk kjempetreff fra 20 meter. 6–0.

De siste minuttene skjedde det lite, men to unge spillere fikk sin debut for Brann. Både Andreas Mjøs og Mikal Kvinge fikk sin eliteseriedebut.

Årets siste kamp er neste helg, hjemme mot Viking. Det er allerede solgt over 13.000 billetter, og her finner du ledige billetter.

Kampfakta:

Strømsgodset – Brann 6-0 (4-0)

Eliteserien fotball, menn. Marienlyst stadion. 5352 tilskuere. Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar. Gult kort: Mustapha Fofana, Strømsgodset.

Mål: 1-0: Moses Mawa (21), 2-0: Lars-Jørgen Salvesen (37), 3-0: Dublexe Tchamba (39), 4-0: Salvesen (43), 5-0: Kristoffer Tokstad (48), 6-0: Herman Stengel (66)

Brann (4-3-3): Håkon Opdal – Gilli Rólantsson, Bismar Acosta, Christian Eggen Rismark, Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen, Ruben Yttergård Jenssen (Sander Marthinussen fra 77), Kristoffer Barmen – Thomas Grøgaard (Andreas Mjøs fra 86), Daouda Bamba, Veton Berisha (Mikal Kvinge fra 77).