Målfest og vårens første Brann 2-seier

Med 4-3-seier over Fjøra sikret Brann 2 seg vårens første trepoenger i Norsk Tipping-ligaen.

Etter uavgjort 1-1 mot Lysekloster i serieåpningen og tap (2-1) for FK Fyllingsdalen i det påfølgende oppgjøret var det godt for spillerne å innkassere årets første trepoenger lørdag.

Fjøra sjokkåpnet og ledet både 1-0 og 2-1 før Brann tok grep og punkterte kampen med tre scoringer i første halvel av 2. omgang.

Samtlige fire scoringer kom fra spillere fra A-stallen, med ett fra Thomas Grøgaard og Jesper Löfgren og to fra Henrik Kjelsrud Johansen.

Langtidsskadde Ludcinio Marengo var tilbake på banen etter avbrekk med knetrøbbel og spilte 61 minutter, hans første obligatoriske seriekamp siden fjorårssesongen.

Resultatet reflekterer ikke kampen særlig godt. Brann 2 skapte mange sjanser, men brente mye. Det ble kaotisk i sluttminuttene med en viss fare for å rote bort seieren.

Så må det påpekes at for juniorene som spilte var dette deres tredje kamp på fem dager, og spillerne får ros fra trenerne for måten de har gjennomført denne uken med seriekamper tirsdag og lørdag og cupkamp i G19-NM torsdag.

Brann 2 - Fjøra 4-3 (1-1)

Nymark kunstgress, Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. Tilskuere: 50. Dommer: Øyvind Nesdal Birkeland, Baune. Gult kort: Thomas Grøgaard (Brann 2).

0-1: Andreas Olsen (1.)
1-1: Thomas Grøgaard (10.)
1-2: Svenn Ove Gjøringbø (49.)
2-2: Henrik Kjelsrud Johansen (37.)
3-2: Jesper Löfgren (63.)
4-2: Henrik Kjelsrud Johansen (65.)
4-2: Malvin Gjerde (82.)

Brann 2 (4-3-3): Jonas Helle - Emil Kalsaas (Aune Heggebø fra 47.), Jesper Löfgren, Håvar Kleppe, Thomas Grøgaard - Sander Marthiniussen, Andreas Mjøs, Erik Olaf Krohnstad - David Tufta, Henrik Kjelsrud Johansen (Kasper Bordvik fra 71.), Ludcinio Marengo (Jonas Kristiansen Wolgang fra 61.).