Magnus Warming har signert for Brann

Danske Magnus Warming (23) har signert en fire og et halvt års avtale med Brann. Angrepsspilleren kommer fra italienske Torino.

Annonse:

Warming fikk en varm velkomst av nasjonal og lokal presse på Flesland fredag formiddag. Dansken har vært på radaren til flere norske klubber, men valgte altså i dag å signere en avtale med Brann.

–Jeg er veldig glad for å ha fått denne spennende muligheten og håper for min og klubben sin del at vi ender høyt oppe på tabellen i år, sier den nye Brann-spilleren.

Han beskriver seg selv som en sterk offensiv spiller som elsker å ha ballen i beina.

–Først og fremst er jeg en dribler, men jeg er også rask og fysisk sterk så jeg tror Eliteserien vil passe meg bra, forteller Warming, som har tråkket sine ungdomsfotballsko i Brøndby-akademiet.

Spennende offensiv spiller

–Dette er en spennende offensiv spiller som vi har fulgt med på lenge, sier sportslig leder i Brann Jimmi Nagel Jacobsen.

Jacobsen, som har sett kantspilleren i mange kamper de siste årene, mener at Warming kan tilføre Brann en ekstra dimensjon.

–Nå har han fått forsøke seg ute i Europa og har med seg erfaring derfra. Slik jeg kjenner han som spiller så vil han forhåpentligvis passe godt inn i vårt system, sier Jacobsen og spør sin landsmann; 

Hva har du lært i utlandet, Magnus?

–Italiensk fotball er veldig taktisk så jeg har vært nødt til å sette meg inn i mange nye systemer. I Tyskland er det mye mer fysisk og tiden der har gjort meg sterkere på banen, sier Warming.

Magnus Warming
Warming er spilleklar for Brann fra 1. august, men er på plass allerede neste uke.

Møter kjente drenger

23-åringen har bakgrunn fra Brøndby og Nykøbing, men slo for alvor gjennom i Lyngby. I overgangsvinduet sommeren 2021 var han en ettertraktet spiller og endte til slutt opp i Torino. Han fikk 5 Serie A-kamper før han ble lånt ut til tyske SV Darmstadt. Han har også 3 kamper for det danske U21-landslaget.

Magnus Warming blir dermed den fjerde danske spilleren i Branns A-stall. Fra før kjenner han Svenn Crone fra deres tid sammen i Lyngby og Brøndby, samt Japhet Sery Larsen som begge har representert det danske U21-landslaget. Han har også spilt mot Frederik Børsting i den danske superligaen flere ganger.

–Jeg har gjort en del research og det ser ut som at det er gang i stadium, så jeg gleder meg til å spille min første kamp, sier han.

Warming er spilleklar for Brann fra 1. august. Vi ønsker Magnus hjertelig velkommen til Brann og Bergen.

 

Annonse fra Eliteserien: