Må operere etter skaden mot Viking: – Ekstremt uflaks

Lars Krogh Gerson må operere skaden han pådro seg etter ti minutter av kampen mot Viking, torsdag 28. oktober.

Annonse:

– Lars fikk en avrevet muskel i det høyre låret og skal operere neste uke. Været gjorde at det var overvann på banen, og han fikk en unaturlig vridning i foten. Det er en ny skade som ikke er relatert til skaden han nettopp har kommet tilbake fra, og han har hatt ekstremt uflaks, sier Brann-lege Arne Instebø.

Krogh Gerson kom til Brann i mai, og har jobbet seg tilbake fra en annen skade de siste månedene. Mot Viking fikk han sin debut fra start på A-laget, men etter ti minutter av kampen pådro han seg en ny skade.

– Kjedelig

Midtstopperen er forventet å være ute i om lag fire måneder med skaden.

– Det er ekstremt kjedelig og skuffende at det bare ble ti minutter i år. Jeg har kjempet meg tilbake etter den forrige skaden, og å få en slik skade i den første kampen på A-laget er kjipt. Det er jeg som er mest skuffet av alle, men nå skal jeg støttet laget og guttene så godt jeg kan ut sesongen. Så skal jeg jobbe meg tilbake til neste år, sammen med fysioene, sier Krogh Gerson selv.

Før debuten på A-laget mot Viking har Krogh Gerson spilt flere kamper for Brann 2, for å komme i kampform igjen.

– Denne skaden er først og fremst kjedelig for Lars, men også for oss. Lars har vært profesjonell og målrettet i opptreningen sin etter den forrige skaden han hadde, og det vil han være nå også. Vi skal støtte han så godt vi kan frem til han er tilbake, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

I tillegg til Krogh Gerson har to andre Brann-spillere måtte gå gjennom operasjoner den siste tiden. Venstreback Ruben Kristiansen har operert etter bruddene han fikk i armen mot Rosenborg i helgen. Eirik Holmen Johansen har nylig operert ankelen, for å bli kvitt plager han har slitt med de siste månedene.

– Begge har gjennomført vellykkede operasjoner, og de skal være i trening igjen i løpet av januar, sier lege Instebø.

Annonse fra Obos-ligaen: