Ludci: - Deilig å se ballen gå inn

Ludcinio Marengo om lykkefølelsen da han vippet inn den viktige utligningen mot Lillestrøm.

Annonse:

- Før kampen snakket Vito (Wormgoor) og jeg om at det var på tide med en scoring for min del. Jeg har ikke scoret siden slutten av fjorårets sesong, bortsett fra i cupen, forteller hollenderen etter å ha berget 1-1 mot slutten av kampen.

Han innrømmer at det var et magisk øyeblikk.

- Det var deilig å se ballen gå inn. Dette poenget kan bli viktig for oss, påpeker han.

Protester fra Lillestrøm

Marengo lot seg ikke affisere av at Åråsen-publikummet skrek på hands på Gilbert Koomson i forkant av målet hans. Han scoret, på meget elegant vis, og jublet sammen med nesten 800 Brann-fans mens resten av stadion uttrykte frustrasjon.

- Jeg så ingen hands, understreker han.

Ludcinio Marengo synes ikke kampen som helhet var noen stor forestilling av Brann. Beholdningen ble det ene poenget, samt at laget reiste seg etter en middels 1. omgang og tok tak i oppgjøret.

- Vi må heve oss noen hakk inn mot Rosenborg-kampen. Jeg vet at det er en stor klubb med mange gode spillere, men jeg kan ikke si jeg har sett dem spille noen særlig. Jeg tenker uansett at vi må opp mot vårt beste i den kampen, påpeker Marengo.

Til Rosenborg-kampen vil Sivert Heltne Nilsen være tilbake etter karantene. Ruben Kristiansen nærmer seg også en startellever igjen.

Rosenborg - Brann spilles på Lerkendal søndag klokken 20.00. Deretter er det cup mot Lillestrøm på Åråsen onsdagen etter før Eliteserien tar pause til 10. juni. Da venter Vålerenga på Stadion.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: