Lone går til Åsane

Kvinnelagets assistenttrener Kjetil Lone blir assistenttrener i Åsane, og er dermed ferdig i Brann.

Annonse:

Foto: NTB.

– Jeg ønsker å takke Kjetil for den fantastiske jobben han har lagt ned i Brann og Sandviken. Nå ønsket han å prøve noe nytt, og vi har blitt enige med Åsane om at han kan begynne der, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes.

Lone ble assistenttrener i Sandviken før 2021-sesongen, og fortsatte i rollen da klubben ble Brann fra 1. januar 2022. Gjennom sine to år som assistenttrener har han vært med på å ta tre pokaler, to seriegull og ett cupgull. Han hadde egentlig kontrakt med Brann ut 2023, men ønsket å prøve noe nytt neste år. Han vil bli assistenttrener for Åsane sitt herrelag i OBOS-ligaen.

– I tillegg til Kjetil sin overgang til Åsane, er også keepertrener Reidun Seth og fysisk trener Atle Ingebrigtsen ferdig i Brann etter årets sesong. Vi ønsker å takke begge to for en veldig god jobb gjennom mange år, sier Kalvenes.

Håvard Smedsgård (32) er ansatt som ny keepertrener i fulltidsstilling. Les mer om det her: https://www.brann.no/nyheter/har-ansatt-ny-keepertrener-for-kvinnelaget

Annonse fra Eliteserien: