Poengdeling i vinden

Vito Wormgoor har utlignet til 1-1 i 2. omgang og sikret dermed ett poeng for Brann.

Stem på Branns beste spiller mot Sarpsborg 08 her.

SLUTT: Dommer Skjerven blåser av kampen. Hver sin omgang i medvinden gjorde at kampen endte med poengdeling.

90 + 4. min: Sivert Heltne Nilsen blir felt i det han skal klarere ballen.

90 + 3. min: Hjemmelaget legger inn fra høyre. Mortensen header mot mål, men det blir enkelt for Piotr.

90 + 2. min: Fredrik Haugen legger inn fra venstre, men keeper er god og plukker ballen i feltet.

90. min: Det er lagt til fire minutter.

90. min: Tor Øyvind Hovda kommer inn for Ole Jørgen Halvorsen. Karadas header corneren unna.

89. min: Hjemmelaget får corner. Det så ikke slik ut.

88. min: Azar Karadas kommer inn for Gilli Rólantsson.

87. min: Fredrik Haugen prøver på et langskudd, men treffer rett på keeper.

85. min: Amin Nouri får gult kort for farefullt spill etter en duell med Zachariassen. Treffer den tidligere Nest-Sotra spilleren i hodet med skulderen. Muligens med stor kraft.

83. min: Offside på Gilli.

82. min: Mortensen kommer i klem mellom Vito og Larsen. Vil ha straffe. Får det ikke.

82. min: Hjemmelaget bytter inn Tobias Heintz for Krepin Diatta.

80. min: Diatta blir liggende nede for tredje gang i kampen.

79. min: Acosta får frispark mot seg i duell med Diatta. Blir rasende av avgjørelsen.

78. min: Ny corner til Brann. Haugen legger inn. Acosta i tverligger!!!!

76. min: Daniel Braaten kommer inn i felte, men mister fotfestet og faller.

73. min: Vito Wormgoor header Fredrik Haugens corner i mål. Vitos første scoring i Brann-trøyen! 1-1 nå!

73. min: Brann-corner. Haugen legger inn.

71. min: Peter Orry Larsen kommer inn for Jakob Orlov.

70. min: Vega legger inn fra høyre. Gilli står bak i feltet og skyter utenfor fra skrått hold.

69. min: Halvorsen legger inn. Piotr må slenge seg utover for å få bokset ballen vekk.

68. min: Dobbeltsjanse for Sarpsborg! Diatta dribler seg rundt. Zachariassen og Halvorsen får hver sin sjanse. Ender med corner.

67. min: Deyver Vega får gult kort for trøyedragning på Diatta.

66. min: Halvorsen får vendt opp på sekstenmeteren og skyter over mål.

64. min:  Vito får frispark mot seg på rundt 30 meters hold. Anders Trondsen skyter like over.

61. min: Diatta trekker inn fra høyre og skyter fra skrå vinkel. Treffer en av sine egne i foten og ballen går utenfor mål.

57. min: Deyver Vega kommer inn for Kasper Skaanes. Det betyr at Daniel Braaten går inn som indreløper.

56. min: Gilli kaster langt inn i feltet fra venstre. Ballen blir stusset videre og Sarpsborg starter et angrep.

55. min: Braaten kommer inn fra høyre og skaffer Brann en corner. Igjen klarerer Sarpsborg

54. min: Ruben Kristiansen legger inn fra venstre, men keeper Kristiansen redder greit.

53. min: Sivert får frispark mot seg på midten.

52. min: Acosta header unna et innlegg fra venstre. Corner til hjemmelaget.

48. min: Brann får corner. Haugen skrur ballen utover. Treffer ingen Brann-spillere, og Sarpsborg kontrer. Trondsen skyter fra venstre, det blir farlig, men Piotr redder.

46. min: Hjemmelaget sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Dommer Skjerven blåser til pause.

45 + 2. min: Diatta skyter like utenfor.

45 + 1 min: Braaten vinner en corner for Brann. Haugen slår inn. Vito får headet, men så klarerer Sarpsborg igjen.

45. min: Skaanes blir holdt nede av Halvorsen, men får ikke frispark.

43. min: Diatta ligger nede med skade, får behandling nå.

42. min: Piotr redder igjen! Mortensen header mot mål fra 11 meter etter innlegg fra høyre.

40. min: En sleiv fra Acosta gjør at Zachariassen  kommer alene mot Piotr. Branns keeper redder. Gigant-sjanse for hjemmelaget!

40. min: Daniel Braaten klarerer ballen høyt. Den kommer tilbake lenger bak. Sier litt om vinden i denne kampen.

39. min: Vito prøver på en langpasning i bakrom til Skaanes, men ballen går i armene til keeper.

37. min: Amin Nouri får seg en smell i bakhodet etter en duell med Zachariassen. Kommer seg opp på beina igjen.

35. min: Fredrik Haugen får gult kort etter en takling på Zachariassen.

33. min: Vito header unna et innlegg fra venstre.

29. min: Frispark til hjemmelaget. Trondsen legger inn i feltet. Vito header unna, men hjemmelaget beholder ballen. Diatta spiller fri Lund Nielsen. Der er Piotr med og redder godt igjen.

26. min: Halvorsen legger inn rett foran mål. Rosted skyter over fra en meters hold. Var i ubalanse der Rosted.

25. min: Hjemmelaget med ny corner. Trondsen legger inn. Skrur nesten ballen i mål. Piotr slår ballen til ny corner.

24. min: Daniel Braaten vinner en corner for Brann. Haugen skrur ballen utover. Sarpsborg klarerer.

22. min: Hjemmelaget ruller opp på høyresiden og får lagt inn. På bakre stolpe kommer Kristoffer Zachariassen og header ballen i mål til 1-0 for hjemmelaget.

* Brann sliter med å komme fremover på banen nå.

20. min: Piotr må gi til corner etter et hardt skudd fra skrått hold. Gilli header ballen ut til ny corner.

19. min: Sarpsborg ruller opp. Zachariassen slår til Halvorsen som slår tilbake til Lund Nielsen. Dansken prøver å plassere, men Piotr er med og redder godt. Kampens største sjanse til nå.

17. min: Zachariassen kommer nesten gjennom, men blir taklet kontant av Daniel Braaten.

16. min: Haugen legger inn. Vito hiver seg frem, men headingen får ikke riktig retning.

15. min: Brann kontrer. Skaanes legger inn, men blir blokkert til corner.

12. min: Farlig frispark fra hjemmelaget. Ballen spretter på fem-meteren og utenfor mål.

11. min: Brann får frispark på egen banehalvdel. Hadde fordel der. Får ingenting ut av frisparket.

10. min: Halvorsen legger lavt inn fra høyre, men ballen går rett inn til Piotr.

* Brann rydder greit unna S08 sine forsøk fremover nå.

05. min: Matti Lund Nielsen går i offside.

03. min: Halvorsen feller Gilli. Haugen legger inn i feltet. Sarpsborg får klarert.

02. min: En forferdelig feilpasning ender hos Braaten, som prøver å bredside ballen i mål fra 17-18 meter. Treffer rett på Anders Kristiansen.

01. min: Keprin Diatta går i offside.

01. min: Fredrik Haugen tar avspark. Brann har motvind i 1. omgang.

Det blåser en god del her nå og det blir spennende å se hvordan det påvirker kampen.

Det nærmer seg avspark på Sarpsborg stadion. Brann er serieleder for øyeblikket, men kveldens hjemmelag jager like bak.

Kristoffer Barmen er syk og ikke med til Østfold. Kasper Skaanes kommer inn som erstatter.

Denne artikkelen blir oppdatert når det skjer ting i oppgjøret.

1-1: Vito Wormgoor (73.)

14. serierunde. Sarpsborg Stadion. 5759 tilskuere Dommer. Tommy Skjerven, Kaupanger IL. Gult kort: Fredrik Haugen, Amin Nouri og Deyver Vega, Brann.

Sarpsborg (4-4-2): Anders Kristiansen - Jon-Helge Tveita, Joackim Jørgensen, Sigurd Rosted, Joachim Thomassen (k) - Ole Jørgen Halvorsen (Tor Øyvind Stensæter Hovda fra 90.), Anders Trondsen, Matti Lund Nielsen, Kristoffer Zachariassen - Krepin Diatta (Tobias Heintz fra 82.), Patrick Mortensen.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kasper Skaanes (Deyver Vega fra 57.) - Daniel Braaten, Jakob Orlov (Peter Orry Larsen fra 71.), Gilli Rólantsson (Azar Karadas fra 88.).