Målløst mot Vålerenga

Kampen endte 0-0 tross mange Brann-sjanser.

Husk å stem på Branns beste spiller her.

SLUTT: Kampen ender 0-0 tross mange Brann-sjanser.

90 + 3. min: Vålerenga bytter ut Zahid og setter inn Abdisalam Ibrahim.

90 + 2. min: Corner til Brann i sluttminuttene. Brann får frispark mot seg.

90 + 1. min: Frispark til Brann på høyresiden. Haugen legger inn. Sivert header rett på keeper.

89. min: Zahid får gult kort etter en kraftig duell mot Gilli.

89. min: Fredheim Holm legger ballen rett i fanget på Piotr.

88. min: Moa får frispark etter en takling fra Acosta. Ingen Brann-spillere særlig enig i den avgjørelsen.

85. min: Vålerenga kontrer. Zahid går forbi et par mann, men skyter utenfor.

84. min: Brann kontrer, Haugen får lagt inne, men ballen treffer ikke medspillere.

83. min: Steffen Lie Skålevik kommer inn for Daniel Braaten.

82. min: Azar Karadas kommer inn for Jakob Orlov. Frisparket blir ikke farlig.

81. min: Braaten er borti Holm, som får frispark rett utenfor sekstenmeteren mot venstresiden.

80. min: Amin Nouri blir felt i sekstenmeteren, men får ikke straffe.

77. min: Magnus Lekven ligger nede med skade. Reiser seg opp, men hinker.

76. min: Vålerenga går i offside.

75. min: Piotr hiver seg frem og snapper ballen foran Enar Jääger.

74. min: Peter Orry Larsen kommer inn for Kristoffer Barmen.

70. min: Vålerenga kontrer, men Zahid snubler ballen over mål etter innlegget fra Fridjónsson.

69. min: Haugen skyter i tverliggeren fra skrått hold! Blir samtidig holdt godt i trøyen der.

67. min: Orlov går over ende i sekstenmetere. Stadion vil ha straffe, men bortelaget får frispark.

65. min: Vålerenga bytter ut Bård Finne og setter inn Samuel Fridjónsson.

65. min: Stor sjanse for Vålerenga! Moa skyter rett utenfor etter innlegg fra høyre.

62. min: Corner til Brann. Haugen legger inn. Ballen faller ned foran keeper og Sandberg plukker opp.

60. min: Orlov får frispark langs høyrekanten. Haugen legger inn. Ballen går over hele feltet og ut til innkast for bortelaget.

56. min: Kristoffer Barmen blir liggende nede etter en duell med Lekven. Tar seg til hodet. Kommer seg opp igjen.

55. min: Corner til Vålerenga. Brann klarerer, men Vålerenga legger inn på nytt. Brann får igjen klarert.

47. min: Vito slår en veldig presis pasning gjennom til Gilli på venstrekanten. Gilli går innover og skyter. Sandberg holder på å miste ballen, men henter seg inn igjen.

46. min: Fredrik Haugen sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Dommer Hagen blåser til pause.

45. min: Braaten tar Jääger i midtsirkelen. Kakker ham på leggen. Frispark til VIF.

43. min: Fredheim Holm tar Kristiansen. Haugen legger inne. Nesten igjen! Men Sandberg kommer først på ballen. Orlov var klar der.

42. min: Dytting i feltet. Brann får frispark.

40. min: Lekven lager frispark igjen. Haugen legger inn. Sivert header like utenfor!

39. min: Grindheim skyter, via et Brann-bein, til corner. Brann klarer.

37. min: Lekven holder rundt Barmen. Det så dommeren også. Frispark til Brann. Setter i gang spillet bakfra.

36. min: Moa kommer gjennom og inn i sekstenmeteren. Blir skvist vekk av Acosta, men ingen straffe. Ballen triller inn til Piotr.

29. min: Daniel Braaten blir felt. Frispark til Brann halvveis inn på Vålerengas banehalvdel. Haugen legger inn. Sivert får en dytt i ryggen og går over ende. Brann vil ha straffe. Får det ikke.

26. min: Orlov legger fint tilbake til Kristiansen som bare har keeper foran seg. Dessverre går skuddet fra 15 meter til side for mål. Stor sjanse!

25. min: Gilli smeller av fra langt hold, men rett på keeper.

24. min: Gult kort til Sivert Heltne Nilsen for å hindre en overgang for VIF.

22. min: Sivert Heltne Nilsen får seg en smell etter en duell med Moa. Må av banen på grunn av blod i ansiktet. Kommer seg raskt inn igjen.

21. min: Vålerenga angriper, Ruben Kristiansen avverger til corner. Holm legger inn. Jääger header over på bakre stolpe.

20. min: Det er ganske vått på banen, og ballen stopper opp enkelte ganger.

19. min: Vålerenga har mer ballen nå, men det ender ikke opp i så mye. Gikk i offside nå.

* Brann har startet kampen best, med de største sjansene.

13. min: Lekven er på ryggen til Barmen. Frispark litt innpå VIFs banehalvde. Haugen legger inn. Vålerenga klarerer, Braaten skyter. Utenfor.

12. min: Bortelaget legger et frispark i feltet, det er litt holding, men VIF må nøye seg med kampens første corner. Og da får Brann frispark.

11. min: Orlov går forbi keeper langt ute i sekstenmeteren og legger inn, men treffer Tollås Nation med legget.

09. min: Stor sjanse til Barmen igjen! Men denne gangen blokkerer Sandberg avslutningen fra kloss hold.

06. min: Vålerenga er i Branns sekstenmeter for første gang. Ikke noe problem for Piotr.

03. min: Kristoffer Barmen header rett over etter innlegg fra Gilli på høyresiden.

03. min: Nouri legger inn til Gilli, som ikke får treff på ballen. Men Brann er i gang!

01. min: Christian Grindheim tar avspark for VIF. Brann angriper mot BOB-tribunen i 1. omgang.

Straks klart for innmarsj.

Spillerne er i gang med oppvarmingen. Det regner fremdeles litt her på Stadion, men det verste regnværet ser ut til å være over.

Brann - Vålerenga 0-0 (0-0)

15. serierunde Eliteserien. Brann Stadion. 16.136 tilskuere. Dommer: Tom Harald Hagen, Grue IL. Gult kort: Sivert Heltne Nilsen, Brann og Ghayas Zahid, Vålerenga.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vito Wormgoor (k), Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Peter Orry Larsen fra 74.) - Daniel Braaten (Steffen Lie Skålevik fra 83.), Jakob Orlov (Azar Karadas fra 82.), Gilli Rólantsson.

Vålerenga (4-3-3): Marcus Sandberg - Robert Lundstrøm, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger, Rasmus Lindkvist - Magnus Lekven, Christian Grindheim (k), Ghayas Zahid (Abdisalam Ibrahim fra 90.) - Daniel Fredheim Holm, Mohammed Abdellaoue, Bård Finne (Samuel Fridjonsson fra 65.).