Slo Åsane 2-1

Scoringer av Torgeir Børven og Sivert Heltne Nilsen i 1. omgang sikret seieren.

SLUTT: Dommeren blåser av kampen og Brann vinner fortjent 2-1 etter scoringer av Torgeir Børven og Sivert Heltne Nilsen i 1. omgang.

90. min: Åsane med en stor sjanse på slutten. Ballen triller rett utenfor i det assistentdommeren også vinker for offside.

88. min: Barmen prøve å spille til Skålevik i bakrom, men ballen kommer for nær keeperen som snapper.

85. min: Hjemmelaget prøver en sluttspurt. Corner nå. Horwath bokser unna.

84.min: Åsane skyter, men Horwath redder greit.

81. min: Frisparket tas, men utnyttes dårlig.

80. min: To Åsane-spillere samarbeider om å felle Vega. Begge klager når dommeren blåser frispark...

76. min: Olve Opsvik kommer inn for Åsane.

76. min: Corner fra Vega som Bismar Acosta forsøker å heade inn igjen i feltet. Åsane avverger.

73. min: Lie Skålevik er for sen i en takling og belønnes med gult kort.

71. min: Det skjer lite nå. Brann har ballen mest, men har skapt lite etter pause.

Det er 973 tilskuere på kampen.

62. min: Åsane gjør fire spillerbytter.

60. min: Mange trekk og fint Brann-spill ender med et forsøk på å spille Lie Skålevik fri. Keeper kommer ut og snapper ballen.

59. min: Åsane-frispark rett i klypene til Alex Horwath.

Brann forsetter å dominere spillet, slik som i 1. omgang. Ingen sjanser så langt etter pause.

52. min: Brann ruller opp et fint angrep, men ingen når det gode innlegget fra Amin Nouri.

Lie Skålevik er kommet inn som spiss. Nå spiller Børven venstreving. Nouri tar høyrebacken og Jonsson flytter over på venstre. Barmen er sentral på midtbanen.

46. min: Der er 2. omgang igang.

Barmen, Karadas, Lie Skålevik og Nouri skal inn for Brann når 2. omgang starter.

Brann har bare fem mann på benken i dette oppgjøret, så det blir definitivt ikke like mange bytter som i de foregående vinterkampene.

45. min: Nå er det pause.

43. min: 2-1 til Brann! Sivert Heltne Nilsen. Assist fra Daniel Braaten etter fint samarbeid på høyresiden. Nilsen banker ballen i nettaket.

40. min: Nær Brann-scoring når Deyver Vega skjærer inn fra høyresiden og avslutter. Keeper redder. Branns største mulighet utenom scoringen.

36. min: Åsane-frispark på cirka 20 meter. Joachim Soltvedt pleier å vise seg på disse. Det gjør han igjen, ballen suser inn i hjørnet til venstre for Alex Horwath. Nå er det 1-1.

34. min: Ny Brann-corner fra venstre. Haugen tar den nok en gang. Litt kaos i feltet før Åsane klarer å få ballen bort.

32. min: Peter Orry Larsen klinker til fra 16-17 meter. En Åsane-fot kommer imellom og stanser skuddet.

30. min: Vidar Ari Jonsson viser både fart og en følsom fot når Brann kontrer. Når Børven som ikke får kontroll over ballen.

25. min: Corner til Brann fra venstre. Haugen tar den og Åsane avverger. Brann dominerer fortsatt.

22. min: Joachim Soltvedt hos Åsane får gult kort.

Brann dominerer oppgjøret så langt.

18. min: Frispark fra Fredrik Haugen rett utenfor 16-meteren. Han styrer den over målet.

14. min: Der tar Brann ledelsen 1-0. Torgeir Børven snur seg kvikt i feltet og setter ballen elegant inn via motsatt stolpe! Vega slår den målgivende som finner spissen fra høyrekanten.

12. min: Fuseini hos Åsane skyter fra langt hold. Dårlig treff og ingen målsjanse.

6. min: Daniel Braaten tråkler seg igjennom Åsane-forsvaret, men blir avblåst. Brukte armene litt for aktivt.

Vidar Ari Jonsson er altså her for å vise seg frem for Brann. Spiller høyreback og har fått en grei åpning på oppgjøret.

3. min: Brann med kampens første angrep. Et innlegg fra Deyver Vega ender i corner. Den blir det ingenting av.

Brann-spillerne synes det er for lite luft i ballen. Får en ny...

1. min: Kampen er igang!

Brann må unnvære Kasper Skaanes (rygg), Vito Wormgoor (håndledd), Halldor Stenevik (kne), Gilli Rolantsson (kne) og Markus Pettersen (finger) i lørdagens treningskamp.

Det er også besluttet å hvile Jakob Orlov, selv om det ikke er snakk om skade.

FAKTA

Åsane - Brann 1-2 (1-2)

Treningskamp. Vestlandshallen. Tilskuere: 973. Dommer: Steinar Hauge, Djerv. Gult kort: Joachim Soltvedt, Åsane, Steffen Lie Skålevik, Brann.

0-1: Torgeir Børven (14.)
1-1: Joachim Soltvedt (36.)
1-2: Sivert Heltne Nilsen (43.)

Åsane (4-4-2): Borger Thomas - Mads Songve (Simen Hatlebrekke fra 62.), Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen, Martin Ueland - Stian Nygard (Olve Opsvik fra 76.), Jonas Hestetun (Senai Hagos fra 62.), Fuseini Mohammed (Simen Lassen fra 62.), Joachim Soltvedt - Vadim Manzon, Joakim Hammersland (David Mkrtchyan fra 62.).

Brann (4-3-3): Alex Horwath - Vidar Ari Jonsson, Bismar Acosta , Jonas Grønner (Azar Karadas fra 46.), Ruben Kristiansen (Amin Nouri fra 46.) - Peter Orry Larsen, Sivert Heltne Nilsen (Kristoffer Barmen fra 46.), Fredrik Haugen - Deyver Vega, Torgeir Børven, Daniel Braaten (Steffen Lie Skålevik fra 46.).