Litt redusert tropp til lørdagens kamp

Sykdom, avtalt fri og skader gjør at Brann har en litt tynnere tropp enn vanlig til Haugesund-kampen.

Annonse:

Til Kristiansund-kampen sist helg fikk Ruben Kristiansen, Håkon Opdal og Azar Karadas fri. Tanken var at de skulle stå over ett oppgjør og spille det neste.

Tilsvarende gjelder for Eirik Holmen Johansen denne helgen. Han spilte 90 minutter sist og hviler når FK Haugesund kommer til Vestlandshallen lørdag.

I tillegg til de avtalte pausene er det dukket opp noen sykdomstilfeller og litt småskader i troppen denne uken. Muligheten til å dekke opp med juniorer forsvant da Emil Kalsaas og Marius Bildøy pådro seg mindre skader, samtidig som resten av Brann 2-troppen dro til Spania på treningsleir.

Som en ekstra back-up har trenerteamets tidligere toppspiller Helge Haugen fått beskjed om å ta med seg drakt og fotballsko på kamp lørdag.

Brann stiller med denne troppen:

Håkon Opdal
Emil Harloff
Taijo Teniste
Ruben Kristiansen
Thomas Grøgaard
Christian Eggen Rismark
Bismar Acosta
Vito Wormgoor
Jesper Löfgren
Kristoffer Løkberg
Ruben Yttergård Jenssen
Helge Haugen
Petter Strand
Gilbert Koomson
Henrik Kjelsrud Johansen
Azar Karadas
Gilli Rólantsson

Dette håper treneren å se

Brann-trener Lars Arne Nilsen påpeker én ting veldig tydelig:

- Vi kommer til å stille med et godt lag, og jeg har tro på at vi kan levere en god kamp, sier han før det BA-sendte oppgjøret i Vestlandshallen.

Nilsen leder et Brann-lag som ennå ikke har tapt i vinter. Lørdag kommer han til å se etter ytterligere forbedringer nå som seriestarten stadig nærmer seg.

- Vi har ikke fått terpet så mye på det defensive spillet i vinter, men jeg håper vi får vekk slurvetendensene fra Kristiansund-kampen og blir bedre på defensive dødballer. Så skal vi fortsette å utvikle det offensive spillet vårt, påpeker han.

Her er bakgrunnen for dem som ikke er med mot FK Haugesund:

  • Erik Holmen Johansen (spilte sist, fått fri nå)
  • Amer Ordagic (fått fri grunnet bryllup i Bosnia)
  • Daouda Bamba (skade, stiv rygg)
  • Ludcinio Marengo (skade, kne)
  • Kristoffer Barmen (syk)
  • Fredrik Haugen (syk)

Marcus Mehnert gikk på lån til Nest-Sotra denne uken og er i Marbella med sin nye klubb.

Lørdagens kamp starter klokken 15.00 i Vestlandshallen. Les mer praktisk info og sjekk billettprisene med spesialtilbud for partoutkortinnehavere her.

De som ikke er til stede i hallen kan se oppgjøret direkte på ba.no. Så blir det sammendrag på Brann.no tidlig på kvelden.

Annonse fra Eliteserien: