Lerøy har signert en ny og langsiktig avtale med Brann

I over ti år har Lerøy vært en av Brann sine partnere. Nå er avtalen forlenget med fire år.

Annonse:

– Vi mener det er viktig å gi Brann en forutsigbarhet i en vanskelig tid for klubben. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet vi har hatt over ti år nå, og derfor er vi med videre også, sier Henning Beltestad som er konserndirektør i Lerøy Seafood Group‎. 

Lerøy har de siste årene hatt logoen sin på shortsen til Brann og vært hovedpartner på breddetilbudet Lerøy Brann-akademiet. 

Kosthold og bredde

For Lerøy er samarbeidet med Brann en god arena for å nå ut med sine sunne sjømatprodukter, både i toppidretten, men også i bredden.

– Vi har hatt en rolle inn mot spillerne der vi har gitt råd om hvordan de kan lage sunne og kjappe sjømatmåltider, på en enkel måte, sier Beltestad. 

De siste årene har også Lerøy Brann-akademiet blitt arrangert. Det arrangeres i distriktene utenfor Bergen. 

– Brann er et forbilde for mange unge. Derfor bidrar Lerøy Brann-akademiet med motivasjon til unge fotballspillere, også utenfor Bergen, sier Beltestad. 

For Brann og mange andre har restriksjonenen knyttet til koronapandemien gjort den økonomiske hverdagen tøffere. 

– For oss er det veldig bra at Lerøy er med på en så lang avtale. Det er en krevende tid for mange, og for Brann betyr denne langsiktigheten mye, sier leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, Therese Andvik Rygg. 

Annonse fra Eliteserien: