Leciejewski-overgangen bekreftet

Overgangen til polske Zaglebie Lubin kan omsider bekreftes av Branns sportssjef.

Annonse:

Mye har vært sagt og skrevet, men først i dag er det mulig å bekrefte at Branns mangeårige keeper forlater Brann for å vende tilbake til hjemlandet Polen.

Torsdag gjennomførte Piotr Leciejewski den medisinske testen og avklarte de siste detaljene i kontrakten sin. Fra før var det klart at Brann og Zaglebie Lubin var enige om overgangssummen for keeperen som hadde to år igjen av kontrakten sin i Bergen.

Lang overgangssak

- Dette kom opp allerede i fjor sommer, men totalvurderingen da var at vi ikke kunne slippe Piotr. Men vi har hele tiden påpekt at vi skulle være løsningsorienterte dersom prisen var den rette, siden dette var viktig for ham, forteller sportssjef Rune Soltvedt.

Nå er overgangen er faktum, og fredag klokken 09.00 ble Leciejewski presentert i sin nye klubb.

Brann ønsker å takke for innsatsen hans gjennom 184 kamper fordelt på syv sesonger:

- Piotr har satt spor etter seg. Han har vært en god keeper for oss gjennom mange sesonger og er en person vi har lært å kjenne og sette pris på som den han er, sier Rune Soltvedt.

Nå jobber han sammen med teamet sitt for å finne en ny målvakt. Med Alex Horwath og Piotr Leciejewski borte er det kun Markus O. Pettersen igjen i keeperteamet.

- Vi ønsker å få på plass en ny målvakt så snart som mulig, men forhaster oss ikke, påpeker sportssjefen.

Annonse fra Eliteserien: