Larsen: - Vi viser mental styrke

Peter Orry Larsen kom inn og reduserte til 2-2.

Annonse:

På stillingen 2-1 til Sogndal kommer Peter Orry Larsen inn på banen for Kristoffer Barmen etter 75 minutter.. Knappe syv minutter senere er han på rett sted til rett tid på en corner fra Fredrik Haugen.

Indreløperen som ikke var med i troppen i forrige kamp fikk presset ballen i mål og utligningen var et faktum: 

- Det var sykt deilig å få den første scoringen. Det var viktig med 2-1-scoringen til Barmen, så trykker vi godt på og får ballen i mål. Det var deilig, smiler Larsen til Brann.no etter kampen.

Rødtrøyene kunne nøyd seg med et poeng. Laget valgte å gå for seier framfor å mure igjen bak:

- Man kan alltid tenke sånn på bortebane. Men vi var i en god flyt da og følte oss sterkere og ble enige om at vi skulle gå for seier. Det var en fantastisk jobb av alle sammen, sier Larsen.

Laget fikk en tung start. Allerede etter ti minutter scoret Sogndal. Brann fikk ikke så mye til ut omgangen heller og Sogndal la på til 2-0 etter drøye 60 minutter spilt. Da så det mørkt ut, men årets Brann-lag har en spesiell egenskap:

- Vi viser mental styrke når vi ligger under 0-2 mot mot et godt lag som Sogndal som jobber hardt og gjør det vanskelig for enhver motstander, forteller målscoreren.

På vei mot formen

Peter Orry Larsen ble skadet i forkant av sesongen og har brukt litt tid på å komme i form. Nå ser han frem til å bidra enda mer fremover: 

- Nå har det gått noen uker med god trening etter skaden, så det begynner å nærme seg noe for min del. Det er kjekt å kunne komme inn å bidra. Det er godt for meg, forteller Peter Orry.

Neste søndag kommer hans gamle klubb Aalesund på besøk. Det blir spesielt medgir han:

- Ja, jeg skal ikke lyve å si at det ikke blir spesielt. Jeg har venner der, men det er Brann som gjelder og jeg håper at vi vinner den kampen, avslutter han.

Brann - Aalesund spilles søndag 28. mai klokken 18.00.

Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: