Lånes ut til Arna-Bjørnar

Brann-keeper Hanne Larsen (21) lånes ut til Toppserie-nabo Arna-Bjørnar i 2023-sesongen.

Annonse:

Foto: Marius Simensen, Bildbyrån.

– Vi håper at Hanne skal få mer spilletid i Arna-Bjørnar. Hun trenger å spille flere kamper for å fortsette utviklingen sin, og det håper vi hun kan få hos AB, sier Brann-trener Olli Harder. 

Larsen skrev under for to nye år med Brann like før jul, og da sesongoppkjøringen til 2023-sesongen startet møtte hun opp på trening med Arna-Bjørnar. Der skal hun være ut sesongen. 

I den kommende Toppserie-sesongen har Bergen tre lag i den øverste divisjonen med Brann, Arna-Bjørnar og Åsane. I tillegg har FK Fyllingsdalen rykket opp til førstedivisjon. 

Brann har flere unge spillere som er på utlån i de andre lokale klubbene i 2023. I tillegg til Larsen gjelder dette Mathilde Sangolt som er i Åsane og Ragnhild Skage som skal spille for FK Fyllingsdalen.  

– Vi vil samarbeide med de andre lokale klubbene, og derfor har vi sendt disse spillerne på lån. Det vil gi de verdifull spilletid og erfaring, samtidig som vi er med på å hjelpe de andre klubbene i regionen. Det er vinn-vinn for alle når det kommer til lokal spillerutvikling, sier sportslig leder i Brann, Aleksander Olsen. 

Annonse fra Eliteserien: