Låner Lennart Grill ut sesongen

Den tyske keeperen Lennart Grill (22) har signert en utlånsavtale med Brann som gjør han til Brann-spiller ut sesongen. Han kommer på lån fra den tyske Bundesliga-klubben Bayer 04 Leverkusen.

Annonse:

– Jeg er glad for å være her. Det er et nytt eventyr for meg. Jeg har aldri vært i Norge før, men jeg gleder meg til å hjelpe laget utover høsten. Det blir hardt arbeid, men vi skal gjøre alt for at det blir en lykkelig slutt på sesongen.

Grill har en fortid i Mainz 05 og FC Kaiserslautern, og har rett over 50 kamper for A-laget til Kaiserslautern. I Bayer 04 Leverkusen, som han kommer på lån fra, fikk han fire kamper i Bundesliga forrige sesong. Han har også spilt jevnlig for aldersbestemte landslag. For U21-landslaget har han spilt syv kamper.

– Utenfor banen er jeg en rolig person. På banen kommuniserer jeg mye med forsvaret, for å organisere dem og de skal vite at de kan stole på meg. En av mine styrker som keeper er i en-mot-en situasjoner, sier Grill om seg selv.  

– Han er en god keeper som har mye erfaring, selv om han er ung. Han har spilt mange kamper for Kaiserslautern og fikk noen kamper for Bayer Leverkusen i fjor. Han vil tilføre oss ekstra kvalitet i troppen, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

Signering grill.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: