LAN: - Viktig å holde Sarpsborg på avstand

Lars Arne Nilsen var strålende fornøyd med 2-0 og tre poeng hjemme mot Sarpsborg 08.

Annonse:

At motstanderen var nettopp Sarpsborg 08 passet ypperlig.

- Det var viktig for oss å slå Sarpsborg 08 og holde dem på avstand. Det er et veldig godt lag, og nå leder vi ni poeng over dem. Det var viktig, sier Nilsen.

Etter det forsmederlige 1-5-tapet mot Molde sist søndag, var det viktig for Brann å slå tilbake. Og tette igjen bakover.

- Det var viktig for oss å få tilbake den defensive tryggheten. I det siste har vi sluppet inn mange mål og fått mye brudd mot oss. Til tider har vi ikke vært til å kjenne igjen defensivt. Derfor var det ekstremt viktig å tette igjen bakover og få tilbake tryggheten, forteller Brann-treneren.

Nilsen kan konstatere at fokuset ble etterfulgt. Sarpsborg skapte svært lite, selv med høyt ballinnehav.

- Jeg tror de hadde en halvsjanse.  Ellers skapte de så å si ingenting. Vi er solide defensivt, men har fortsatt litt å gå på offensivt. Det vil komme etter hvert. I dag var det viktigst å vinne og å ikke slippe inn mål, fortsetter han.

Fornøyd med nykommerne

Tre nye spillere fikk sin Brann-debut. Lars Arne Nilsen var fornøyd med det de viste i kampen. Spesielt imponert var han over Thomas Grøgaard, som var den eneste av de nye spillerne som startet kampen.

- Thomas var veldig god. Nesten litt overraskende god med tanke på hvor lite han har fått trene med laget, roser treneren.

- Men dette er en svært klok og rutinert spiller til tross for at han fortsatt er veldig ung. Han har vært med på mye, og det kunne man tydelig se i dag, avslutter Nilsen.

Annonse fra Eliteserien: