LAN: - Vi må ta ut alt

Trener Lars Arne Nilsen går «all in» i de to siste kampene. Kun seier er godt nok mot Strømsgodset.

Annonse:

Når to seriekamper gjenstår kan Brann fremdeles ta sølv. Laget kan også forbli der de ligger på tabellen nå, på 5. plass.

På søndag går turen til Drammen og Marienlyst. Strømsgodset er i storform og har vunnet sine syv siste kamper. De mørkeblå ligger på 4. plass og er Branns første hinder fra å klatre på tabellen.

Trener Lars Arne Nilsen vet at Brann ikke har noe å tape, men alt å vinne.

Vi reiser dit for å vinne.

— Lars Arne Nilsen

- Vi reiser dit for å vinne, men det er en tøff kamp, sier han til Brann.no etter at fredagens trening er unnagjort på kunstgresset på nymarksbanen.

Strømsgodset ble slått 3-0 på hjemmebane i vår, men har i høst vært Eliteseriens beste lag:

- De er i form med syv seirer på rad, så de lukter på medalje, de også. Men vi har noen tøffe gutter, vi også, så vi skal i hvert fall selge oss dyrt. Vi ønsker å være med helt opp, sier Lars Arne.

Medaljesjanser

I serieinnspurten kan alt skje og Brann er avhengig av at andre resultater går riktig vei for å ta medalje.

Molde må for eksempel ikke ta mer enn to poeng for at Brann skal kunne ta dem igjen. I alle tilfeller er søndagens kamp helt avgjørende for Branns medaljesjanser:

- Vi skulle gjerne hatt den 4. plassen og gjerne hatt en medalje hvis det er mulig. Det blir en ekstremt viktig kamp vi helst bør vinne.

- Det kan holde med uavgjort, men da er vi avhengige av andre resultater, erkjenner Nilsen.

Vi må ta ut alt, det er «all-inn».

— Lars Arne Nilsen

Denne gangen vil det være klinkende klart at Brann ikke kommer til å være fornøyd med uavgjort:

- Vi må reise dit for å slå dem. Så enkelt er det. Vi må bare ta ut alt, det er to kamper igjen. Det er «all in», sier treneren.

Strømsgodset er favoritt

Hjemmelaget er favoritt til søndagens kamp. Strømsgodset er Eliteseriens beste hjemmelag og formlag. Lars Arne Nilsen mener at Brann ikke har presset på seg denne gangen:

- Begge har lyst å vinne, men de har presset på seg siden de ligger foran oss på tabellen med syv seirer på rad og hjemmekamp.

- Men vi tror jo at vi kan ta dem, selv om vi ikke er favoritter, sier han.

De to siste serierundene kan bli svært interessante. Alt kan skje og mye kan endre seg i løpet av en kamp med tanke på tabellplassering.

- Det blir en veldig spennende avslutning. Det er jo Molde og Sarpsborg 08 i tillegg. Vi har uansett 5. plassen. Det er en bra plassering, men kjedelig. Den gir oss ikke noe mer enn litt mer penger.

- Det er viktig nok, men 4. plassen som kan gi europacup, eller medalje, hadde vært fantastisk. Det er mulig, men da må vi slå Godset, avslutter han.

Strømsgodset - Brann har avspark klokken 18.00 på søndag. Det er solgt over 300 billetter på bortefeltet, men det er god plass til flere.

>> Bortebilletter

Branns siste kamp for sesongen spilles søndag 26. november klokken 18.00 mot Tromsø hjemme på Stadion. Den kampen kan bli helt avgjørende med tanke på medalje.

Kjøp billetter nå

Annonse fra Eliteserien: