LAN: - Vi må opp et par hakk til

Brann vant sin fjerde kamp på rad. Trener Lars Arne Nilsen vil likevel ha nivået ytterligere opp.

Annonse:

Åsane ble slått 2-0 i Vestlandshallen lørdag etter scoringer av Gilli Rolantsson og Steffen Lie Skålevik. Det var en grei gjennomkjøring for Brann med bare to uker igjen til seriestart.

Ikke minst var det lagets fjerde seier etter at Brann nå har slått Viking, Puskas Akademia, Sarpsborg 08 og Åsane i vinterkampene. Før disse seirene ble det 0-1 tap for Elfsborg på Gran Canaria. 

Treneren vil ha det enda bedre

Lars Arne Nilsen var ikke misfornøyd med seieren. Han likte å se at Steffen Lie Skålevik scoret i enda en kamp og at laget holdt nullen i oppgjøret.

- Det ble vanskelig fordi Åsane er et helt annerledes lag enn de lagene vi er vant til å møte og som venter oss i serien. Men vi scorer to ganger og holder nullen. Det negative er at vi faller ned på et nivå der vi helst ikke skal være, forklarer han overfor Brann.no.

Han trøster seg med at Brann har mange sentrale spillere i bakhånd, og at kampen isolert sett ble en ny gjennomkjøring som var nyttig inn mot serieåpningen 10. mars.

- Vi skulle gjerne vært mer lekne og scoret enda mer. Men i perioder parkerte Åsane bussen med ti mann bak der, og da blir det ikke enkelt, oppsummerer han.

- Totalt sett var det greit. Så må vi bare sørge for å komme oss opp et par hakk når alvoret begynner, avslutter Lars Arne Nilsen.

FAKTA:

Åsane - Brann 0-2 (0-1)

Vestlandshallen. Tilskuere: 930. Dommer: Kai Erik Steen, Gneist.

0-1: Gilli Rolantsson (15.)

0-2: Steffen Lie Skålevik (52.)

Brann (4-3-3): Samuel Sahin-Radlinger - Taijo Teniste, Jonas Grønner (Nicholas Marthinussen fra 71.), Bismar Acosta, Vidar Ari Jonsson (Ruben Kristiansen fra 46.) - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Amer Ordagic (Peter Orry Larsen fra 46.) - Gilbert Koomson, Steffen Lie Skålevik (Azar Karadas fra 61.) Gilli Rolantsson (Kasper Skaanes fra 46.). 

Annonse fra Obos-ligaen: