LAN: - Vi har ekstremt mye å spille for

Lars Arne Nilsen gleder seg til å vise hva Brann er gode for mot formsterke Strømsgodset.

Annonse:

Søndag kommer Strømsgodset til Stadion for å hente tre viktige poeng i kampen om fornyet plass i Eliteserien. Lars Arne Nilsen har ingen planer om å gjøre det enkelt for dem.

- De er et av Norges beste lag, men de har underprestert i år. Vi får en steintøff kamp på søndag, men vi gleder oss til det, sier treneren.

Strømsgodset ligger på 11. plass med 29 poeng, men det er bare to poeng ned til play off-plass. I tillegg til Strømsgodset har både Start og Bodø/Glimt 29 poeng, så østlendingene har dermed alt å tape.

- De er i cupfinalen og har fått seg en boost. Nå er de i form og det må de være for å berge plassen i Eliteserien. Vi må spille på vårt aller, aller beste for å ta Strømsgodset i den situasjonen de er i nå, konstaterer LAN.

Alt å spille for

Sesongen nærmer seg slutt og Brann har 2. plassen med tre runder igjen. Laget kan ta alt fra 1.- til 4. plass, så tre poeng mot Strømsgodset er viktig for å sikre europacup neste år.

- Vi har ekstremt mye å spille for. Vi har et godt utgangspunkt for å ta medalje, og det må vi utnytte. Vi må avslutte sesongen på en god måte og komme oss ut i Europa. Kvalifiserer vi oss til europacupen går vi et veldig spennende år i møte, mener treneren.

Brann kommer fra tap mot Rosenborg i helgen, men LAN forteller at laget har hentet seg godt inn igjen og er klare for en ny utfordring.

- Det er skuffende samme dagen og dagen etterpå, men vi har kommet oss opp på hesten igjen. Vi har jobbet godt denne uken, hatt bra treninger med godt humør og kvaliteten har vært bra.

Han forteller at hele laget er klare for å gi alt i innspurten.

- Guttene er giret og motiverte til å avslutte sesongen på en god måte og få den medaljen vi fortjener.

Brann spiller mot Strømsgodset på Brann Stadion søndag 4. november klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: