LAN: - Vi gir bånn gass

Lars Arne Nilsen både tror og ønsker at laget avslutter på en god måte mot Tromsø på søndag.

Annonse:

Det betyr seier og godt spill.

Brann havner på 5. plass denne sesongen, uavhengig av hva som skulle skje mot Tromsø på søndag. Men det er likevel viktig det som leveres på banen, mener trener Lars Arne Nilsen:

- Vi skal prøve å avslutte sesongen på en skikkelig måte. Siden det er siste kamp er det viktig at den blir bra, vi får jo ikke revansjere den før langt ut på nyåret.

- Det er alltid greit med en bra avslutning, sier han.

Vi er veldig giret på å avslutte på en ordentlig måte.

— Lars Arne Nilsen

I fjor vant Brann 2-1 mot Sarpsborg 08 i siste serierunde, men da hadde laget noe å spille for og tok sølv. Kampen mot Tromsø er likevel viktig på flere måter, både for laget og supporterne, mener treneren:

- Vi er veldig giret på å avslutte på en ordentlig måte. Tabellplasseringen er som den er, men det er greit å ta med seg inn i en friperiode og støtten inn mot neste sesong at vi avslutter på en verdig måte, sier Lars Arne.

2018-sesongen i gang allerede

Kampen gir muligheter til å allerede nå se frem mot neste sesong. Så med ønsket om å vinne og spille en god kamp, kan det likevel være at laget vil bli seende litt annerledes ut enn det pleier:

- Vi prøver å stille et godt lag. Det kan jo hende vi tenker litt fremover, det er jo på en måte første kampen med tanke på 2018-sesongen, avslører treneren.

Det ene utelukker likevel ikke det andre. Det er alltid viktig å vinne fotballkamper:

- Men det betyr ikke at vi ikke tar kampen på alvor og at vi ikke har lyst å vinne og spille en god kamp, forklarer Nilsen.

Lover angrepsfotball

Tromsø har sikret sin kontrakt i Eliteserien og spiller helt uten press. Laget er i god form med fire seirer på rad og ligger på en trygg 11. plass. Det kan føre til  festfotball, tror Branns trener:

- Tromsø er vel det laget som har spilt best i høst sammen med Strømsgodset. Det er en tøff kamp, men det blir en gøy, artig og morsom kamp med to lag som vil angripe, tror han.

- Vi gir bånn gass, skal ha det gøy, kose oss og spille en god kamp, avslutter han.

Brann - Tromsø har avspark klokken 18.00 på søndag.

Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: