LAN: - Prøver fortsatt ut noen relasjoner

Det nærmer seg seriestart, men Brann-trener Lars Arne Nilsen vil fortsatt teste ut noen relasjoner.

Annonse:

Det er derfor ikke sikkert det er serielaget som løper ut på spansk gress for å møte Bodø/Glimt i den nest siste oppkjøringskampen til seriestart fredag. Treneren ønsker å se det an litt til.

- Vi har en veldig jevn og tett stall, og vi prøver fortsatt relasjoner. Det er så mye gode folk her, og vi ønsker å holde mange i gang og se an hva som fungerer, forteller han dagen før oppgjøret mot Glimt.

Men han påpeker at det spisser seg til:

- Ja, det gjør det, men vi har fortsatt lyst å prøve noen relasjoner som vi tror på. Vi skal uansett fortsette med vårt eget spill og med aggressivt press, sånn som mot Rosenborg, påpeker Brann-treneren.

Bamba i troppen igjen

Daouda Bamba har spilt lite i vinter, men er i god trening igjen og vil få spilletid i Glimt-kampen fredag. Nilsen innrømmer at nettopp denne spilleren er en han gleder seg til å se i aksjon igjen.

- Bamba har slitt litt med ryggen og ikke fått den samme inngangen til sesongen som de andre. Jeg er spent på å få sett ham i kampen mot Bodø/Glimt, forklarer Nilsen.

1-0-seieren over Rosenborg sist helg var imponerende. Oppgjøret er analysert, og Nilsen er fortsatt veldig fornøyd. Så ser han potensial til forbedring også:

- Vi løp veldig mye og styrte nesten hele kampen. Men vi skapte litt få sjanser med tanke på at vi hadde så mye ballinnehav, påpeker han.

Brann - Bodø/Glimt spilles klokken 13.00 fredag. Du ser den direkte på ba.no. Senere på ettermiddagen blir det mulig å se sammendrag på Brann.no.

Branns lagoppstillingen kommer først på Brann.no. Du får den klokken 12.00 fredag formiddag.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: