LAN: - Nok sjanser til å vinne

Lars Arne Nilsen fortviler over målsjansene som ble misbrukt.

Annonse:

Brann spilte en god 1. omgang med brukbar defensiv kontroll i Kristiansund. Og selv om hjemmelaget våknet mer etter pause, var det Brann som kom til flest sjanser i begge omgangene.

I 2. omgang hadde Gilli Rolantsson, Torgeir Børven og Azar Karadas hver sin fete mulighet til å score. I stedet fikk hjemmelaget sin eneste mulighet i 2. omgang på straffespark - og scoret på den.

Det syntes trener Lars Arne Nilsen var fryktelig surt.

Fire tette kamper

- Vi har nok sjanser til å vinne kampen. Kristiansund har straffen pluss et skudd i tverrliggeren mens vi vi har fem-seks gode. Det burde holde, i hvert fall til ett poeng, mener Nilsen.

Han innrømmer at det er tungt å tape kamper når man dominerer både banespillet og sjansestatistikken:

- Vi skulle hatt minst én scoring på alle de sjansene vi skapte. Kristiansund er ikke noe bedre enn oss, men vinner altså kampen. Det er tungt akkurat nå, medgir Brann-treneren.

Vi skulle hatt minst én scoring på alle de sjansene vi skapte

— Lars Arne Nilsen

Flere lag har klaget på et tøft kampprogram i starten på sesongen. Men det er kun Brann og Rosenborg som har spilt fire kamper mellom 29. mars og 10. april, på grunn av Mesterfinalen fire dager før seriestart.

Lars Arne Nilsen tror spillerne merket hardkjøret i kampen mandag kveld:

- Fire kamper på 13 dager merkes. Men nå har vi en hel uke på oss frem til oppgjøret mot FK Haugesund. Vi skal få dette tapet og hardkjøret ut av systemet og være klare da, garanterer Brann-treneren.

Kampen mot FK Haugesund spilles mandag 2. påskedag og billettsalget pågår nå.

Kjøp billetter eller partoutkort

Annonse fra Eliteserien: