LAN: - Mye som ikke stemte

- Det er ikke helsvart, men nå var det mye som ikke stemte, oppsummerer trener Lars Arne Nilsen.

Annonse:

Etter tomålstapet for Vålerenga var det ikke én ting han kunne forklare tapet med, men mange:

- Vi er ikke på det nivået vi hadde forrige helg. Vi hang ikke skikkelig sammen. Vi er ikke kompakte nok defensivt og gir bort for store rom, sier Lars Arne Nilsen.

Litt samme oppsummeringen som etter bortetapet mot Molde, altså. Og Nilsen finner dessverre mer å pirke i:

- Det er for lite trykk i boksen, vi taper for mange dødballer, vi taper dueller og er kanskje litt energiløse også, beklager han.

Dette sier kapteinen

Lagkaptein Vito Wormgoor fant også en del å utsette på det som skjedde i Oslo søndagskvelden:

- Vålerenga presset oss høyt og gjorde ting vanskelig for oss. Jeg opplevde at vi ikke hadde noen gode mottrekk mot de akkurat i dag, sier kapteinen.

For selv om kampen var jevn og det tok nesten en time før Vålerenga scoret, så var det ikke Brann på sitt beste vi fikk se:

- Vi forsøkte virkelig å legge ned mye krefter og spille med «passion», men vi lyktes ikke. Vi slet mot dette laget, rett og slett, oppsummerer kapteinen.

Nå håper - og tror - Wormgoor at Brann-laget gjør som de gjorde etter begge tapene mot Molde, reiser seg igjen umiddelbart. Det fikk Start og Sarpsborg unngjelde for. Denne gang er det Ranheim det bør gå ut over.

- Det er fortsatt masse selvtillit i spillertroppen. På søndag spiller vi hjemme igjen, og jeg er sikker på at dette nederlaget ikke betyr at vi er utslått på noen måter. Vi kommer tilbake, forsikrer Brann-kapteinen.

Neste kamp er hjemme mot Ranheim søndag 2. september klokken 18.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: