LAN: - Må gi alt

Les hva Lars Arne Nilsen sier om sjansene for å gå videre i Europa League og motstanderlaget Shamrock Rovers.

Annonse:

Vi slo av en liten prat med Lars Arne Nilsen etter siste treningsøkt før irske Shamrock Rovers ankom Stadion på torsdag.

- Det blir en knalltøff kamp. Shamrock er et typisk fysisk sterk irsk fighter-lag, samtidig er de et godt spillende lag. De spiller på mange strenger og er et av Irlands beste lag.

-Vi skal gi de en tøff fight. Vi må spille den beste kampen i år for å ta de, sier Brann-treneren.

Foruten en treningskamp i 2015 som endte 3-2 til Shamrock på hjemmebane, er motstanderen fra Irland ukjent for de fleste i Brann-miljøet. Lars Arne Nilsen sier laget har blitt analysert, men at det fortsatt er mye usikkerhet.

-Vi har vært i Dublin og studert de, og i tillegg har vi sett mange kamper. Likevel er det en ny motstander, en ny kultur og et lag som vi ikke helt vet hvordan vi matcher opp mot.

Og fortsetter:

-Det samme gjelder jo for de også selvfølgelig, det er det som er morsomt med Europa League. Vi vet at det er en knalltøff motstander, den vi aller helst ikke ville ha i trekningen, konkluderer LAN med.

Forventninger til Europa League og lærdom fra 2017


-Det er masse som skal skje. For å komme oss til et eventuelt gruppespill, så må vi ha litt flaks med tanke på hvem vi trekker. Ting må stemme for oss. Vi skal uansett spille skikkelige gode fotballkamper også tar vi det derfra, legger Lars Arne til.

For det gikk ikke så bra forrige gang Brann og LAN var i Europa League. For to år siden ble det exit  mot Ruzomberok. Det er en reprise supporterne helst ikke ønsker å se. LAN mener Brann stiller sterkere i år.

-Forrige gang vi var i Europa League møtte vi et bra lag. Vi hadde en mindre stall og det var en del slitasje der. Vi mistet en del av energien i den perioden og erfaringen derfra er at vi må ha en større og sterkere stall.

-Vi har en større energi inn mot Europa League, og etter min mening har vi et bedre lag nå enn for to år siden. Vi gleder oss veldig til å spille og vi har veldig lyst til å gå videre, avslutter han.

Vi gleder oss, og håper du tar turen på Stadion torsdag klokken 19.00! Kjøp billetter til Brann - Shamrock Rovers her 

Annonse fra Eliteserien: