LAN: - Ikke fornøyd når vi ikke vinner

Men Lars Arne Nilsen finner litt trøst i at Brann fortsatt er ubeseiret i Eliteserien 2018.

For andre året på rad endte det målløst da Brann tok imot Vålerenga på Stadion. Tross skuffelse over at laget hans ikke evnet å omsette noen av sjansene til mål, er Brann-trener Lars Arne Nilsen på en måte fornøyd med at hjemmelaget unngikk å tape det han beskriver som en veldig god eliteseriekamp.

- Det er en god 0-0-kamp mellom to veldig gode lag. Slik Vålerenga fremstår er de ett av de beste lagene vi har møtt i år. De bidrar til at det blir en tøff kamp med høy intensitet og tøffe dueller.

- Sånne kamper er det ekstremt viktig å ikke tape, sier Nilsen, som understreker at han veldig gjerne skulle gitt hjemmepublikumet mål og seier.

- Vi skaper flere sjanser, og da skal vi normalt sett score mål. Det gjør vi dessverre ikke i dag og det synd. Vi er aldri fornøyd når vi ikke vinner hjemme, sier han. 

Roser den defensive styrken 

Som eneste lag så langt i Eliteserien er Brann ubeseiret. Heller ikke et angrepsvillig og fysisk sterkt VIF-lag klarte å endre på den statistikken. Lars Arne Nilsen er fornøyd med den defensive soliditeten laget hans igjen viser.

- Jeg er fornøyd med konsentrasjonen og innsatsviljen vi viser bakover. Vålerenga er et veldig godt angrepslag, som vi nesten ikke gir noen sjanser i løpet av 90 minutter.

- Vi gjør ikke feil i forsvarsspillet, og nekter å slippe dem til. Det er bra, selv om vi aldri er fornøyd med å ikke vinne foran hjemmepublikumet vårt, sier Nilsen.

Han mener de fortjente en seier etter den støtten de ga laget fra tribunen.

Merker støtten fra publikum

Med nærmere 12.000 Brann-supportere på tribunen lå det an til publikumsfest på Stadion. Brann-treneren roser tilskuerne, men er skuffet over at laget hans ikke gir dem den seieren han mener de fortjener.

- Jeg synes det var god stemning her, og vi merker den gode støtten publikum gir oss. Jeg synes virkelig de fortjener noen mål, og når de ikke får de, så har det lov til å være litt skuffet, avslutter han. 

Forhåpentligvis får stadionpublikummet de tre poengene de fortjener i neste hjemmekamp. Den spilles mot Molde 1. juli.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: