LAN: - Fantastisk mulighet for Europa

Lars Arne Nilsen var en lettet mann etter den viktige seieren mot Strømsgodset.

Annonse:

Med seier til både Molde og Haugesund som konkurrerer med Brann om medaljer, var det tre særdeles viktige poeng LAN sine menn tok mot Strømsgodset. Det gjenstår to kamper av sesongen, og det blir garantert spennende helt inn.

- Vi kjente litt på presset da Haugesund kom helt opp i ryggen på oss. Nå møter Molde og Haugesund hverandre neste runde, der får vi heldigvis en liten fordel. Vi har en fantastisk mulighet for pallplass og Europa, mener Brann-treneren.

Den viktige seieren til tross, Brann-treneren er klar på at ting kan og bør bli bedre for å være helt der oppe i toppen. Strømsgodset scoret helt på slutten, men det var spesielt en periode i 1. omgang han var opptatt av.

- Vi startet med litt for høy risiko før vi satt spillet vårt. Vi er til tider ganske ubalanserte, noe vi også så et par ganger mot Rosenborg forrige runde. Vi kom heldigvis fra det, påpeker han.

- Vi startet med en del ekstremt offensivt orienterte spillere som så etter muligheter, men som ikke alltid ser bak ryggen etter trusler, oppsummerer Nilsen.

Nå venter Kristiansund

Pirking til tross, LAN er også klar på at dette var en god kamp og en imponerende prestasjon med tanke på at det var en ung keeper i mål, og at Peter Orry Larsen måtte ut med skade midtveis i 1. omgang.

- Vi får senket skuldrene våre etter en fantastisk start. Vi har et lag med ganske gode spillere, og spesielt i 2. omgang er vi der vi skal være. Vi er mer kontrollerte og når vi da får rom, så er vi nøyaktige og direkte.

- Godset scorer på sin ene av to muligheter når kampen er så godt som avgjort, og vi vinner en fantastisk viktig kamp 3-1, sier en glad og fornøyd Brann-trener.

Neste kamp er borte mot Kristiansund førstkommende søndag klokken 18.00. Deretter venter Odd hjemme lørdag 24. november klokken 18.00. Her er det fortsatt noen billetter igjen.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: