LAN: - En fantastisk opplevelse 

Lars Arne Nilsen var lettet etter seieren, men aller mest imponert over Branns publikum. 

Annonse:

16. mai-kamp på Stadion er noe av det beste norsk fotball har å by på. I hvert fall om vi skal tro Brann-trener Lars Arne Nilsen.

- Den Stadion vi har fått nå er helt vidunderlig. Det er en fantastisk opplevelse å komme inn på gresset med alle folkene på tribunen og tifoen. Og været, legger han til.
 
- Det er den beste reklamen norsk fotball kan få, sier en oppglødd Brann-trener etter å ha feiret 2-1 over Sarpsborg på en nesten fullsatt arena dagen før nasjonaldagen.
 
Nå gleder LAN seg til å bli heiet frem i prosesjonen på 17. mai. 

- Jeg er ikke den som er best til å gå i tog, men jeg fikser det, smiler han lurt.

Klarte ikke å punktere

Brann hadde lenge full kontroll på Sarpsborg 08. Med 2-0 frem til cirka timen spilt, begynte kanskje noen Brann-supportere å merke pulsen da bortelaget reduserte. Lars Arne Nilsen ble i hvert fall påvirket.
 
- Vi har full kontroll helt til de får 2-1, og da vet vi hva som kommer til å skje. Det kommer brudd og vi får noen gedigne sjanser til å punktere, forklarer han.

Og fortsetter:

- Dessverre klarte vi ikke det, og da Sarpsborg tok større og større sjanser fikk de ballen nesten i mål helt på slutten der, oppsummerer han.

Trippelsjansen på overtid kunne ødelagt kveldens og poengfangsten for Brann.

- De siste to minuttene var ikke helt gode. Det var tøft. Det er alltid noe som skjer inne i feltet der. Det er det eneste jeg ikke er fornøyd med i dag, konkluderer 55-åringen.

Rosenborg neste på Stadion

Men å snakke om tilfeldigheter og stang ut, vil ikke Lars Arne Nilsen. Han er klar på at Brann var det beste laget. 

- Vi spilte en veldig god kamp og fortjente de tre poengene. Så lenge vi skaper sjanser og sånn vi spiller nå, så er vi fornøyde. Det er ikke marginer og flaks som gjør at vi vinner i dag. Vi var det beste laget, påpeker han.

Neste hjemmekamp er mot Rosenborg søndag 26. mai klokken 20.00. Forhåpentligvis blir det også en hyggelig kveld.

Kjøp billett
Foto: Torbjørn Sæle
Annonse fra Eliteserien: