LAN: - Det ble en slitekamp

Etter 2-0 på Stadion var det hardt arbeid, lagmoral og ikke minst tre poeng Lars Arne Nilsen verdsatte mest.

Etter seieren over Glimt var Brann-treneren fornøyd og glad, selv om han påpeker at det ikke ble noen strålende forestilling.

- De første par kampene i sesongen er alltid vanskelige. Det er sjeldent det er finspill. Når banen i tillegg ikke er så god som den kan være, så er det kjemping, duellkraft og gjenvinning av ball som skal til for å krige inn seieren, noe som var målet i dag. Vi gjorde det vi skulle, påpeker han.

Brann styrte store deler av 1. omgang og ble belønnet i form av scoringer fra Steffen Lie Skålevik og Vito Wormgoor. Ifølge LAN var det et taktisk valg å gå hardt ut fra start og opparbeide seg en tidlig ledelse.

- Bodø/Glimt er et lag som er vanskelig å ta. De kommer til å ta mange poeng gjennom sesongen. Men vi bestemte oss for å bruke masse krefter til å begynne med og løpe de i senk.

- Vi fikk 2-0 til pause. Da har vi egentlig kontroll, mener treneren.

Barmen måtte bytte

Spesielt hos Kristoffer Barmen tok kreftene raskt slutt. Midtbanespilleren ble tatt av i pausen, noe Brann-sjefen sier skyldes en liten sykdom i kroppen.

Han er derimot ikke bekymret for Barmen sin tilgjengelighet mot Strømsgodset i neste kamp som er 2. påskedag.

- Han klarte ikke mer, han var ferdig. 14 dager og han vil være i form igjen, forsikrer treneren.

Utover kampen ble det etter hvert mange slitne Brann-bein, men til tross for et par Bodø/Glimt-sjanser, var Lars Arne Nilsen godt fornøyd med kjempingen til laget som enhet og seieren i sesongåpningen på Stadion.