LAN advarer mot Åsane

Etter enkelt cupavansement i 1. runde minner Lars Arne Nilsen om at det venter tøffere motstand nå.

Annonse:

Åsane er i toppen av sin 2. divisjonsavdeling, og vil sannsynligvis yte en helt annen motstand enn 4. divisjonslaget Arna-Bjørnar gjorde i cupens innledningsrunde. Da endte det 6-1 til Brann.

- Åsane ser bra ut. Det er et spillende lag med en veldig definert spillestil. De har en del gode spillere. Det kommer til å bli jevnere enn folk tror, påpeker han.

- Hva er nøkkelen til seier?

- Vi må være profesjonelle og gjennomføre en god kamp for å slå de og gå videre i cupen, svarer Nilsen.

Det betyr ikke at treneren kommer med den samme oppstillingen som har startet de tre siste kampene i Eliteserien, og som har sanket ni viktige poeng. Det er noen skader, og noen som trenger et avbrekk i et tøft program, så enkelte endringer blir det.

Barmen er tilbake

På den posisive siden er det verdt å merke seg at Kristoffer Barmen er tilbake i troppen etter flere kampers avbrekk med nakkesmerter. Han får selskap av 17 andre seniorspillere fra Branns A-stall i torsdagens kamp.

- Vi får ikke med oss noen av juniorene, og det er litt synd. De skal spille junior-NM samtidig med vår kamp. Fana ønsket ikke å flytte den kampen, så da må vi benytte spillerne fra A-stallen, forteller Lars Arne Nilsen.

Han tror spillerne takler det greit, selv om programmet er tøft med tre kamper i uken.

- Gjengen ser bra ut selv om det har vært en tøft kampprogram i det siste. Kampene våre har vært fysisk tøffe også, og vi har brukt det samme mannskapet til en veldig kraftkrevende type fotball. Det har kostet mye energi. Men så har vi noen spillere som har veldig lyst å melde seg på, legger han til.

Selv med noen bytter fra de elleve som har startet i det siste, tror Nilsen på en god prestasjon:

- Vi stiller med det laget vi tror er best skikket til å slå Åsane, mener treneren. 

Seirene gir mer energi

Etter onsdagens trening på kunstgresset på Nymark var han optimistisk:

- Man merker på gjengen at det er masse energi og humør, selv om vi er inne i et tett kampprogram. Ting går lettere når man får resultater. Alle har lyst å spille disse kampene og folk viser seg frem, påpeker Nilsen.

- Tre kamper i uken er egentlig ikke noe problem når man har flyt og unngår skader, avslutter han. 

Åsane - Brann spilles på kunstgresset på Myrdal og har avspark klokken 18.00 torsdag. 

Inngang for bortefeltet blir via hovedinngangen i Vestlandshallen, så går man gjennom hallen og inn på bortefeltet.

Arrangøren anbefaler alle å reise kollektivt til kampen. Det er veldig begrenset med parkering i området, så ingen bør satse på å kjøre inn på Myrdal denne dagen.

Kjøp billetter

 

Vi minner også om Brann - Rosenborg på Stadion søndag klokken 20.00.

Kjøp billetter
Annonse fra Eliteserien: