Lag din egen unike Brann t-skjorte

På kampdag søndag 23. september mot Sandefjord kan du fra kl. 16.00 lage din helt unike Brann t-skjorte i fanzone.

I år, nærmere bestemt 26. september, fyller Brann 110 år. Søndag 23. september inviterer vi til jubileumskamp mot Sandefjord på Stadion. I den forbindelse gjennomfører vi også ulike aktiviteter for våre supportere, som å få trykket sin helt unike Brann t-skjorte med historisk preg.

Motiv med historisk preg

- Vi har valgt å børste støv av ulike logoer og motiv som Brann har brukt i ulike sammenhenger opp gjennom historien. Her vil for eksempel barn kunne velge å få Gullbrann-motiv på sin t-skjorte, mens de som ønsker et mer historisk preg på sin t-skjorte gjerne vil velge blant gamle Brann-logoer. Vi ser frem mot å få tilbakemeldinger fra supporterne på hva de synes om dette initiativet, forteller direktør i Avery Dennison NTP Tom Dyrdal.

Slik lager du din egen t-skjorte

NTP og Torshov Sport sitt telt finner du i tilknytning til Fanzone fra kl. 16. I teltet vil du finne stasjoner som tar deg gjennom stegene fra kjøp til du har din helt spesielle Brann t-skjorte.

  1. Kjøp t-skjorte i ønsket størrelse (8 år – XXL)
  2. Velg mellom en rekke ulike Brann-motiver
  3. Få trykket dette på din t-skjorte

T-skjortene vil koste 300 kr for voksne og 250 kr for barn.

Logo-leverandør står bak

- Det er Brann sin logo-leverandør NTP som står bak ideen for tiltaket. Vi synes det er kjekt å ha partnere som ønsker å skape nye aktiviteter for våre supportere sier Camilla Schutz, kommersiell leder i Brann.

Kjøp billett til Brann - Sandefjord

Annonse fra Eliteserien: