Kvamme: – Bergenserne liker jo rekorder

Den 18. juni og 26. august spiller kvinnelaget til Brann kamp på Stadion igjen. Kan de ta tilbake publikumsrekorden i Toppserien?

Annonse:

Den 5. juni 2022 ble en historisk dag da kvinnelaget til Brann ikke bare spilte sin første kamp på Brann Stadion, men i tillegg satte publikumsrekord i Toppserien. Hele 10.582 supportere kom til stadion for å se kampen mot Vålerenga.

Brann vant toppoppgjøret 1–0, og kampens eneste målscorer skrev seg også inn i historiebøkene. Cecilie Redisch Kvamme ble nemlig den første kvinnelige Brann-spilleren til å score på stadion. 

– Det var helt fantastisk! Der og da tenkte jeg ikke over at jeg var den første, men det var dritgøy, sier hun.

Og med så mange på tribunen, var det flere element som gjorde at det ble en stor opplevelse. 

– Jeg husker at før kampen, så gledet jeg meg nesten aller mest til å synge Nystemten. Endelig var det vi som skulle stå på Stadion og synge den med supporterne, sier hun.

En uke senere dro Brann nordover for å spille mot Rosenborg. Da ble publikumsrekorden slått, da 11.636 supportere kjøpte billetter til Lerkendal for å se storkampen. 

I år spiller jentene to kamper Brann Stadion. Først den 18. juni mot Avaldsnes, så den 26. august mot Lyn. Kan de ta tilbake tilskuerrekorden igjen da? 

– Bergenserne liker jo rekorder, så den må vi jo ta igjen, avslutter hun med et smil. 

NB! Billettene til Stadion-oppgjørene legges ut på Brann.no på et senere tidspunkt.

Annonse fra Eliteserien: