Kristiansen har forlenget: – Stolt og glad

Ruben Kristiansen (34) signerte onsdag formiddag på en ny avtale med Brann, som gjør at han er Brann-spiller også i 2023.

Annonse:

– Jeg er stolt og glad over at en ny kontrakt er signert. Det har vært innholdsrike år i Brann, og det som er på gang nå er det veldig gøy å være med på. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Ruben Kristiansen til brann.no.

Med onsdagens signatur på avtalen er det femte gang Kristiansen skriver under for Brann. Han kom til klubben sommeren 2015, og har signert forlengelser i 2018, 2020, 2021 og nå i 2022. På sine sesonger i Brann har han spilt 191 kamper, og nærmer seg topp 20 listen over spillere med flest kamper i Brann-historien.

– Heldig som får bygge klubb sammen med dem

Ingen av dagens Brann-spillere har vært lengre sammenhengende i Branns A-stall enn Kristiansen. Med opprykket til Eliteserien i 2023 i boks, ser han og laget nå frem mot sesongavslutningen og eliteserien neste år.

– Det er en veldig fin positivitet rundt klubben nå, og det skal supporterne ha stor ære for. De har vært der fra første stund, og støtten i år har vært fantastisk. Vi er heldig som får bygge klubb sammen med dem, sier Kristiansen. 

Med sine 191 kamper og 34 år er han den aktive spilleren i Brann med flest kamper og flest leveår bak seg. Samtidig kommer det opp stadig flere unge spillere. 

– Jeg lar meg imponere av de unge som er på vei opp og frem, og det er gøy å se deres utvikling. Så er det spennende å se hvor gode de kan bli. For meg er det viktig å gå foran med et godt eksempel i hverdagen, med det vi skal gjøre på trening hver dag. Jeg trives veldig godt her, og går på trening hver dag for å ta nye steg og bli endra bedre, sier Kristiansen. 

Sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen, sier dette om Kristiansens kontraktsforlengelse: 

– Vi er veldig fornøyd med å ha med oss Ruben også til neste år. Han har hatt en veldig god sesong for oss, og til tross for sin alder har han en unik fysikk. Vi gleder oss til å ha han med videre. Han er også med på å skape en god treningshverdag, og med sin rutine er han viktig for utviklingen av de unge spillerne våre, sier Nagel Jacobsen. 

Ruben Kristiansen 1. Divisjon 2022 season stats BRANN-TEST1.png

 

Annonse fra Eliteserien: