Kontret i senk av Åsane

Treningskampen på Stadion endte med 3–1-tap bynabo Åsane.

Gjestene startet best og scoret allerede etter seks minutter. Så utlignet Brann på en heading fra Azar Karadas etter corner, like før pause.

Etter hvilen kontret Åsane inn to flotte scoringer, og Brann-laget klarte aldri å bryte gjennom forsvaret til gjestene.

Flere av Brann sine unggutter fikk prøvd seg, da en god del av førstelagsspillerne ikke var med i kamptroppen. Neste kamp er først om halvannen uke, borte mot Sarpsborg, søndag 20. oktober. Neste hjemmekamp er mot Bodø/Glimt, mandag 28. oktober klokken 19.00.

Brann–Åsane 1–3 (1–1)

Brann Stadion.

Mål: 0–1: Kristoffer Stava (6.) 1–1: Azar Karadas (45.) 1–2: Viktor Segatta (55.) 1–3 Segatta (70.)

Brann (4-3-3):  Eirik Holmen Johansen - Nicholas Marthinussen, Christian Eggen Rismark, Azar Karadas, Thomas Grøgaard - Kristoffer Barmen, Bismar Acosta, Ruben Yttergård Jenssen - Mikal Kvinge, Aune Heggebø, Marius Bildøy.

Benk: Markus Olsen Pettersen, Sander Marthinussen, David Tufta, Håvard Rinde, Mikail Maden, Mikael Baisotti.

Åsane (4-4-2): Eirik Østgård - Ole Didrik Blomberg, Magnus Brun-Hansen, Fabian Rimestad, Martin Ueland -  Halvor Solheim Olsen, Kristoffer Stava, Didrik Fredriksen, Senai Hagos - Kasper Nissen, Håkon Lorentzen