Kom tilbake og tok poeng mot Glimt

Niklas Jensen Wassberg og Bård Finne scoret målene da Brann kom tilbake fra 0-2 på Aspmyra.

Det ble en marerittstart på kampen. Alt etter fire minutter tok hjemmelaget ledelsen etter en corner med Brede Moe.

Gjennom den første omgangen var det Bodø/Glimt som hadde ballen mest, og de skapte flere sjanser.

Men Brann slapp unna, og det sto 1-0 til pause.

Etter pausen var det en jevnere kamp, men Brann klarte ikke å skape målsjanser. Midtveis i omgangen doblet Bodø/Glimt ledelsen etter et skudd fra 20 meter fra Ulrik Saltnes.

Ti minutter før slutt tente Niklas Jensen Wassberg et håp med sin første Eliteserie-scoring. Et innlegg ble slått fra høyre til Robert Taylor på venstre. Finnen slo ballen inn på direkte til Jensen Wassberg som headet inn 1-2.

Tre minutter på overtid reddet Bård Finne poenget for Brann! Det endte 2-2.

Årets siste kamp i Eliteserien spilles søndag 12. desember klokken 17.00 mot Sarpsborg 08. Billetter ligger her.

Bodø/Glimt - Brann 2-2 (1-0)

1-0: Brede Moe (4.)
2-0: Ulrik Saltnes (67.)
2-1: Niklas Jensen Wassberg (80.)
2-2: Bård Finne (93.)

Eliteserien runde 29. Aspmyra Stadion. Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar SK. Gult kort:

Brann (4-3-3): Lennart Grill - Felix Horn Myhre, Ole Martin Kolskogen, Runar Hove, David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Bård Finne fra 90.) - Petter Strand, Aune Heggebø, Robert Taylor.