Kom tilbake etter fryktelig start

Kampen startet verst tenkelig for Brann som havnet under med to etter ti minutter, men det endte uavgjort etter en sterk andre omgang.

Toppbilde: Bjørn Erik Nesse, Digitalsport.

Se sammendraget fra kampen her. Video: Bergens Tidende.

Kampen startet jevnt, men etter åtte minutter spilte Sandnes Ulf seg gjennom Brann-forsvaret. Alene med keeper gjorde Jostein Ekeland ingen feil, og satte inn 1–0. 2–0 kom bare to minutter senere. Da ble ballen løftet over forsvaret, og denne gangen var det Mathias Bringaker som doblet ledelsen for Sandnes Ulf.

Etter Sandnes Ulf sine to scoringer tok Brann over styringen av kampen, men uten å skape de største sjansene. Etter 32 minutter spilte de seg fint inn i 16-meteren til gjestene og ballen havnet hos Robert Taylor. Han fikk ballen feilvendt, og fikk hælsparket ballen i mål til 1–2. Det sto seg til pause.

Headet inn utligningen

I pausen gjorde Brann to bytter. En av dem som kom inn var Filip Delaveris, som brukte syv minutter på å notere seg på scoringslisten. En corner fra Petter Strand fant hodet til Delaveris som ruvet høyest i feltet og stanget inn 2–2.

Både før og etter scoringen i andre omgang var det Brann som styrte kampen. I sterk kontrast til første omgang skapte Brann masse sjanser etter hvilen.

Så scoret Sandnes Ulf på en kontring etter 82 minutter til 3–2. Men Brann svarte umiddelbart. Delaveris ble revet ned i feltet, og dommeren pekte på straffemerket. Taylor sendte keeper feil vei, og satte inn utligningen.

Mot slutten bølget det frem og tilbake. Brann var nærmest seieren, men det endte uavgjort.

Brann – Sandnes Ulf 3–3 (1–2)

Myrdal Stadion. Dommer: Steinar Hauge, Bjarg IL.

Gule kort: Fredrik Pålerud, Sandnes Ulf.

0–1: Jostein Ekeland (8.)
0–2: Mathias Bringaker (10.)
1–2: Robert Taylor (34.)
2–2: Filip Delaveris (52.)
2–3: Magnus Grødem (82.)
3–3: Taylor (84. str.)

Brann (4–2–3–1): Eirik Holmen Johansen – Ole Didrik Blomberg (Jon-Helge Tveita fra 72.), Ole Martin Kolskogen (Ruben Kristiansen fra 46.), Vegard Forren, David Møller Wolfe (Filip Delaveris fra 46.) – Petter Strand, Kristoffer Barmen (Mathias Rasmussen fra 65.), – Kasper Skaanes (Niklas Jensen Wassberg fra 72.), Robert Taylor, Thomas Grøgaard – Daouda Bamba (Aune Heggebø fra 72.).