Kom til kort i Kristiansund

Brann klarte aldri å komme tilbake etter KBKs pangstart, og må reise tomhendt hjem fra Kristiansund med 0-1 i sekken.

Se sammendraget fra kampen i videovinduet over.

Allerede etter 12 minutter sendte Amahl Pellegrino hjemmelaget i ledelsen da han ble spilt gjennom alene med keeper. Avslutningen gikk via foten og under Brann-keeper Håkon Opdal, før den endte i nettet.

I minuttene etter scoringen styrte hjemmelaget kampen totalt. Både keeper og forsvarsrekken til Brann hadde flere avgjørene redninger på streken som hindret flere baklengsmål før pause.

Etter hvilen var kampen mer jevnspilt, men Brann klarte ikke å spille seg til målsjanser.

Med det ble alle poengene igjen i Kristiansund.

Neste hjemmekamp er lørdag 21. september klokken 18 mot Haugesund. Her kan du kjøpe billett.

KAMPFAKTA

Kristiansund - Brann 1-0 (1-0)

Eliteserien menn, 21. serierunde. Kristiansund stadion. Dommer: Dag Vidar Hafsås, Kolstad. Gult kort: Christoffer Aasbak, KBK. Vito Wormgoor, Brann.

Mål: 1-0: Amahl Pellegrino (13).

Brann (5-4-1): Håkon Opdal - Taijo Teniste, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Christian Eggen Rismark, Ruben Kristiansen -  Petter Strand, Ruben Yttergård Jenssen, Kristoffer Barmen, Veton Berisha (Aune Heggebø fra 82) - Azar Karadas (Gilbert Koomson fra 57).