Kom på fotballcamp i høstferien

I høstferien gjentar Brann-Akademiet suksessen og arrangerer ny fotballcamp.

8.-10. oktober arrangerer Brann fotballcamp for barn født i 2005-2011. Trenere fra både Brann-Akademiet og fotballfritidsordningen deltar som instruktører.

Keepere er også hjertelig velkommen! Vi stiller med egen keepertrener hvis det tilstrekkelig antall påmeldte keepere.

Fokuset på treningene for utespillerne vil være tekniske ferdigheter som å føre, vende, finte, drible, pasning, mottak, nedtak, skudd og selvsagt score mål. Siste dag arrangerer vi turnering for spillerne. De påmeldte må være motiverte, glade i fotball og ha et ønske om å forbedre seg.

Praktisk info

Prisen for fotballcampen er 2000 kroner. Dette inkluderer lunsj hver dag, samt treningsutstyr fra Nike. Utstyrspakken inneholder T-skjorte, genser, shorts og ball, og vil bli utlevert første dagen.

Dersom man har tilsvarende utstyr fra tidligere camper kan man delta uten å betale for utstyrspakken. Prisen er da 1500 kroner.

Vi tilbyr også både søsken- og klubbrabatt. Om søsken melder seg på er det 20 prosent rabatt per deltaker, og samme gjelder om fem eller flere fra hver enkelt klubb melder seg på. Rabattene kan ikke slås sammen. Brann-spillere får også 20 prosent avslag.

Fotballcampen begynner mandag 8. oktober og varer til og med onsdag 10. oktober. Vi starter klokken 09.00 og avslutter klokken 15.00 hver dag. Dagene starter og avslutter med fri aktivitet, så man kan komme senest 09.45 og bli hentet 14.30 om det er ønskelig. Treningene finner sted på kunstgresset på Nymark.

Påmeldings- og betalingsfrist: Fredag 5. oktober.

Påmeldingen er ikke gyldig før avgiften er betalt.

PS! Alle som melder seg på får plass med mindre man får beskjed om at det er fullt. Man får altså kun en tilbakemelding fra oss om dere IKKE har fått plass. 

Kursavgiften betales til kontonummer 3624 65 13028 og merkes med «Påmeldingsavgift Brann Fotballcamp høst 2018». Husk navn!

Har du spørsmål om fotballcampen, påmelding eller annet? Kontakt [email protected]. Påmelding finnes i skjemaet under.


Velkommen!

Annonse fra Eliteserien: