Klubbrekord og perfekt borterekke

Brann tok sin ellevte strake serieseier med 3–0 mot Sandnes Ulf, som er nye klubbrekord. Det var også den 13. seieren av 13 mulige på bortebane i år.

Fra den første omgangene i Sandnes var det lite å skrive hjem om. Kort oppsummert: Brann hadde ballen mest, skapte et par halvsjanser, Sandnes Ulf kunne skapt en sjanse. Målløst til pause.

Etter hvilen ble det mer fart i kampen, og Brann skapte flere muligheter tidlig. Men først etter 59 minutter satt scoringen. Etter klabb og babb i feltet landet ballen i beina til Felix Horn Myhre som sendte Brann i ledelsen.

Seks minutter senere kom mål nummer to. Mathias Rasmussen testet keeper fra rundt 20 meter. Keeper måtte gi retur, og den ble plukket opp av Aune Heggebø som enkelt doblet ledelsen.

78 minutter ut i kampen var det Rasmussen sin tur til å score selv. Fra rundt elleve meter banket Branns toppscorer ballen i hjørnet.

Neste hjemmekamper er mot Stjørdals-Blink, søndag 2. oktober klokken 14.00 og billetter kjøpes her. Husk også at partoutkortfornyelsen for 2023 er i gang, og du kan kjøpe her.

Sandnes Ulf–Brann 0–3 (0–0)

0–1: Felix Horn Myhre (59.)
0–2: Aune Heggebø (65.)
0–3: Mathias Rasmussen (78.)

OBOS-ligaen runde 25. Øster Hus Arena. Tilskuere: 4327. Dommer: Stian Røvig Sletner, Rustad Abildsø Sportsklubb. Gult kort: Horenus Tadesse, Sandnes Ulf. Svenn Crone, Mathias Rasmussen, Fredrik Pallesen Knudsen, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Fredrik Pallesen Knudsen, David Møller Wolfe (Andreas Skovgard fra 84.) - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre (Niklas Jensen Wassberg fra 71.) - Frederik Børsting (Bård Finne fra 84.), Aune Heggebø (Vegard Leikvoll Moberg fra 84.), Niklas Castro (Ole Didrik Blomberg fra 71.).