Klart for årets første bortetur

Norges beste supportere har tenkt å markere seg kraftig allerede under serieåpningen.

Annonse:

Statistikk som supporter Alexander Osdal har utarbeidet viser at ingen norske klubber reiste med flere fans på bortekamper enn Brann i 2018. I snitt var det 513 Brann-supportere til stede pr kamp.

Det var 494 på bortefeltet da laget vant 1-0 på Skagerak i slutten av juni i fjor, og lørdag er mange av de samme tilbake for å gi sin støtte til Brann-laget i årets første seriekamp.

Odd - Brann har avspark klokken 15.30 og innleder dermed Eliteserien 2019.

Bataljonen med egen buss

Tirsdag morgen var det solgt rundt 300 billetter til bortefeltet på Skagerak. Arrangøren åpner øvre felt også, så totalkapasiteten for Brann-supportere blir hele 800.

Kjøp billetter her

Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd, men det selges i døren hvis det fortsatt er ledige billetter frem mot kampstart. Det er egen billettluke ved bortefeltet på arenaen.

Odd-supporterne ønsker alle Brann-fans velkommen på deres samlingssted Fort Falkum når de åpner tre timer før kampstart, altså klokken 12.30. Adressen er Fridtjof Nansens gate 21.

Bataljonen har satt opp egen buss til kampen. Det er oppmøte ved blomsterpaviljongen på Bergen Storsenter klokken 05.30 lørdag morgen. Bussen ha avgang 06.00 og returnerer direkte etter kampen.

Turen koster 500,- og kan kjøpes i Bataljonen sin nettbutikk.

Annonse fra Eliteserien: