Klar for siste test før NM-kampen på Stadion

Fredag Brann møter Vålerenga i Oslo til den siste testen før det spilles om avansement i cupen neste helg. Avspark er klokken 14.30.

Annonse:
  • Foto: Bjørn Erik Nesse/Digitalsport.

– Vi gleder oss veldig til denne kampen. Vi møter et lag som har ambisjoner om å ta medalje i årets sesong, så det blir en fin oppkjøring før cupkampen mot Haugesund neste helg, sier Brann-trener Eirik Horneland. 

Fredagens kamp mot Vålerenga på Intility Arena har avspark klokken 14.30 og blir Branns femte treningskamp i sesongoppkjøringen. Fra før har det blitt seier mot svenske Hammarby, Aalesund og Åsane, samt uavgjort mot Sarpsborg 08. 

Slik ser du kampen: 

Fra tribunen: 

Vålerenga har åpnet bortefeltet til kampen. Billetter kjøper man i døren og betaler med Vipps. Det koster 100kr per billett. 

Fra sofaen:

Både BA og BT/VG sender kampen, og det blir en produksjon med tre kamera. Den ser du på en av lenkene under. Avspark 14.30. 

Brann møter Haugesund i fjerde runde i NM på Stadion søndag 12. mars klokken 17.00, og billetter til den kampen er allerede i salg her. Torsdag 9. mars blir det kick-off i Marinehallen der begge lag skal presenteres, årets drakter, og mye mer. Kjøp billett her.

Annonse fra Eliteserien: