NTB_HTZJKEn_CIo

Klar for innflyttingfest på Stadion - dette skjer på kampdag

På søndag inviterer Brann til innflyttingsfest på Stadion når kvinnelaget tar imot Rosenborg, og det skjer ekstra mye gøy både før og etter kamp. Få full oversikt her!

Annonse:

Kvinnelaget flytter offisielt inn på Stadion på søndag når de skal spille sin første kamp på den nye gressmatten søndag 5. mai kl. 14.30. Rosenborg er Branns motstander både lørdag og søndag, og hva hadde vel vært bedre enn å ta 6 poeng på én helg mot trønderne? Bli med på festen og kjøp billett til kampen her.

Kl. 11.30 åpner Brannbutikken, i tillegg til å være på plass i Fanzone fra kl. 12.30. Butikken har også åpne salgsskap i Fjordkraft- og Sparebanken Vest-tribunen som er åpne både før kamp og i pausen. Rekker du ikke innom butikken før kamp, holder den åpent en halvtime etter kampslutt. I butikken finner du et stort utvalg av Toppserie-drakten (både hjemme- og bortetrøyen) til barn og voksne, og forskjellig treningstøy fra Nike som Brann-spillerne også bruker. 

Kl. 12.30 begynner innflyttingsfesten. Da åpner Fanzone+ utenfor inngang 10 på Frydenbø-tribunen. På denne dagen er det ekstra stor Fanzone, som betyr enda flere morsomme gratis aktiviteter for store og små som alle kan delta på før det braker løs inne på Stadion kl. 14.30.

Dersom du sykler til kampen får du trygg sykkelparkering i Fanzone fra kl. 13.30, og gratis sykkelservice om du er blant de 30 første.

Inngangene til Stadion åpner klokken 13.30, én time før avspark.

Etter kampen lages det til en sone utenfor Sparebanken Vest-tribunen (ved inngang 9x). Der vil spillerne komme ut etter kampen og møte supporterne, hvor det vil bli gode muligheter for å få tatt bilder og til å få autografer. 

En viktig ting som skjer, som gjør at de som kommer fra Åsane og lengre nord bør beregne ekstra tid: Glaskartunnelen på E39 (mellom Eidsvåg og Åsane) er helt stengt. Det betyr at om man kjører må man beregne ekstra tid. Les mer om veistengingen her. 

Dette skjer, time for time: 

  • 11.30: Brannbutikken åpner i BT-tribunen. Brannbutikken vil også ha utsalg i Fanzone fra kl. 12.30, og mobile utsalgssteder i SPV- og Frydenbø-tribunen. 
  • 12.30: Fotballpuben i inngang 11 (Frydenbø-tribunen) åpner. 
  • 12.30: Fanzone åpner utenfor inngang 10, og her er det mange gøye gratis aktiviteter for store og små som for eksempel fotballdart, tegnetelt og ballbinge. Man kan også ta middagen hos Pizzabakeren, eller kose seg med noe digg fra Søtt+salt.
  • 13.00: Sykkelparkeringen åpner, og der står sykkelen trygt under kampen. Gratis service for de 30 første.
  • 13.30: Dørene åpner på alle tribuner. 
  • 13.50: Spillerne kommer ut til oppvarming på den nye Stadion-matten. 
  • 14.24: Lagene står klare i spillertunnelen og det er tid for innmarsj. 
  • 14.30: Avspark.
  • 15.15: Pause-kahoot og Coop skal dele ut en drakt etter konkurranse fra Fanzone+.
  • Ca. 16.30: Brannbutikken i BT-tribunen er åpen i 30 minutter etter kampslutt. 
  • 16.30 (kampslutt): Ta med deg bosset fra plassen din og ta turen utenfor inngang 9x, der kommer straks spillerne ut for å møte supportere.
  • Ca. 16.45: Spillerne kommer ut ved inngang 9x for å ta bilder, skrive autografer og snakke med supporterne.
Annonse fra Eliteserien: