Klar for Hødd

Elias Myrlid (21) reiste onsdag til Ulsteinvik for å gjennomføre medisinsk test og skrive under på avtalen som gjør at han nå er Hødd-spiller.

Annonse:

– Det er kjedelig å forlate en så stor og herlig klubb som Brann, men det er på tide for meg å prøve noe nytt nå. Det er en fantastisk spillergruppe, støtteapparat og supportere som jeg vil savne, sier Elias Myrlid til brann.no. 

20-åringen kom til Brann 2 fra Os før 2021-sesongen, og signerte sin første proffkontrakt i Brann-Akademiet i september samme år. Myrlid skrev i fjor sommer sin første A-lagskontrakt med Brann, og den gjaldt ut 2026. I fjor var han på to utlån, til Kristiansund BK og Kongsvinger. For Branns A-lag fikk han totalt ti kamper og scoret to mål. 

– Det vil være bra for Elias sin utvikling å få spille seg inn på et førstelag med ambisjoner. I Brann ville det vært en lang vei for han frem til fast spill på A-laget, og derfor er det fint for han å få prøve noe nytt. Vi ønsker Elias masse lykke til videre, sier sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen. 

Annonse fra Eliteserien: